Nejste přihlášen/a.
Ahoj, takze ve tride mame takovou ... ale stejne si kazdeho umi získat a mit vsechno. Jak ja ji nenavidim. Vim, ze mi do nikoho nic neni a nemam resit cizi lidi, ale tohle se snést neda, kdyz sedi v lavici blizko me. Chova se pred klukama jinak, pred ucitelama a pred holkama. Je hubena jak paratko, ale nosi kratasy do pul prdele a kluci z toho blázni. Ani v obliceji neni zrovna nejkrasnejsi. Ja fakt nechapu, proc ma tolik kamaradu a proc ma kazdeho, ktereho si vyhlídne. Kamaradu ma az az, ale pomlouva je, a ikdyby nahodou nekdo zjistil, ze ho pomlouva, stejne by se s ni dal bavili protoze je necim pritahuje jak magnet, ale fakt netusim cim. Udelala jsem si kamarady, ale ty mi behem tydne kompletně přebrala. Je to mrcha. Je presne ten typ holky, ktera ze sebe dela kurvu. Nebudu mluvit o tom, jak se foti ve spodním prádle a tak dale. Jak jsem rekla, nema moc zadek ani prsa a osobnost na houby. Fakt ji nemusim. Extremne se pretvaruje a kazdeho prebere. Co na ni ostatni muzou tak videt?
Dobrý den, zatím to je jen "zárodek" ženy, která to s pány umí - pro ní je to snadno využitelný dar, pro pány později prozření, ztráta iluzí a mnohdy i majetková. Zdravím!
Lidí, co ti nepůjdou moc pod nos, potkáš v životě ještě hodně. Někteří se fakt chovají výstředně, afektovaně, jejich mluvení tahá za uši.Copak ve škole, tam to ještě přežiješ, ale horší je, když se takový nebo taková na pracovišti dostane na vedoucí pozici, moc toho ani neovládá a ty jsi navíc její podřízená. Prostě si jí nevšímej a mysli si své. To její chování tě vytáčí, vyvolalo v tobě nepřejícnost i závist, možná si i sama překvapená, že to tak v sobě cítíš.
Závist, hněv a nenávist patří mezi smrtelné hříchy
Ovšem jestli se ve třídě prezentujete stejně jako tady, ani se nedivím, že je o slečnu větší zájem, než o vás
@jedubabicka prosim? Nezávidím, pouze se ptam, cim je tak zajimava, jsem opravdu nastvana ale rozhodne nejsem sprostá normalne. Museli by ste ji asi znat, takhle pochopení asi nenajdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.