Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesun do jiné práce

Od: hanez odpovědí: 8 změna:
Zdravím ,dělam teď 2mesice v potravinách ve zdarec výživě. Bydlím v Kyjově dojizdim do Brna . Naskytla se mi práce v.kyjove volaly mi z drogerie že by mě vzaly ,ať si v týdnu vyřídím odchod z práce a doktora. Jenže ..nástup je až v červenci a já bych ráda dodala červen ať mám zaplaveny celý měsíc...jenže ona to chce hned ‍♀..tak nevím co mám dělat... Vedoucí tam bude když j la budu mít volno zrovna mám ji zavolat že potřebuju kdyžtak papír že končím že už do práce neprijdu jen pro ten papír? Oni nemají lidí ale.ja jsem ve zkušebce takže nemůžu za to že jsem si našla něco v okolí...než jezdit dvě hodiny . Děkuji za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

5x

Svatá prostoto. Napíšu svůj názor nejprve. Pokud byste se takto prezentovala přede mnou jakožto před novým zaměstnavatelem, tak už bych vám nezvedal ani telefon. Ale to není podstatné.

V kyjovské drogerii je jim samozřejmě úplně putna, do kdy v brněnských potravinách budete dělat a jak si to tam zařídíte, než nastoupíte do nového místa k nim. Jen po vás chtěli, spíše navrhli, ať si během týdne vyřídíte výpověď. Takže si ji vyřiďte s datem ukončení zk. doby ke konci června, jak píše @kapkanadeje a v červenci nastoupíte v Kyjově do drogošky. Co je na tom tak složitého?

sirokko

Ještě dodám, že nová vedoucí v drogerii nechce abyste fyzicky odešla z předchozího zaměstnání hned. Jen chce vidět, že jste dala tu výpověď (ke konci měsíce), aby měla zaručeno, že to s nimi myslíte vážně... (zároveň odpověď pro @ringo )

hodnocení

4x

Zdravím. Zrušení pracovního poměru ve zkušební době musíte dát písemně svému nynějšímu zaměstnavateli a doručit mu ho. Tak skončí Váš prac. poměr ke dni který v písemném zrušení uvedete.

hodnocení

0x

Proč vás drogerie nutí k odchodu z práce v červnu, když máte nastoupit v červenci?

nkbfd
hodnocení

0x
Domluvte se v Brně na ukončení pracovního poměru ke konci června, nechte si to tam od vedoucí podepsat. To je to, co po vás v nové práci chtějí. Aby věděli, že ve staré práci jste domluvená, že skončíte. (Hlavně se to nesmí jmenovat výpověď, u té běží výpovědní lhůta. Opravdu to pojmenujte ukončení pracovního poměru ve zkušební době.) Potom se objednejte k lékaři, který dělá nástupní prohlídky tomu novému zaměstnavateli. A zajděte na prohlídku.
hanez
hodnocení

dekuji, a prosim jeste, co kdyz mi vedouci nedá hned to potvrzeni? nebyva tam totž kazdý den, a ja jdu do práce az ve stredu ted. A v pátek musim do te drogerie... a dá mi vubec neco kdyz chci ksoncit koncem cervna? moje vedouci na to nemusi prece spechat kdyz je to za 2 týdny anemusi mi to tak dát, a v drogerii to chce už tento týden:/

nkbfd

Tak si to ukončení pracovního poměru ve zkušební době ke dni XY napište sama a pak jí ho jen dejte podepsat - převzala dne XY vedoucí XY.

ditta*

vzdyt to mutzu podepsat i ja a ani nepzna ze mi to podepsala vedouci ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]