Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy horory, postapo

Od: witch* odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Hodíte mi prosím nějaké tipy na horory (spíš duchařina), horory dle námětů manželů Warrenových znám a je mi líto, že jich není víc. Co je na Netflixu a HBO go vím. Uvítám i nějakej film se zombie, ale musí to bejt něco, z čeho fakt budu házet bobky. Na YouTube jsem taky nic kloudného nenašla, ale třeba jen špatně hledám.
Titulkům v cz se nebráním. Anglický dabing ne. Děkuji všem předem za tipy. Pěkný večer.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Evil dead II csfd.cz/...

witch*
hodnocení

Díky za tip. Ty starý horory já noc ne-e, ale popis vypadá slušně, dám mu tedy šanci.

joudic*
hodnocení

2x
brahms 1,2.. kdyz toho je plne prdele a clovek to zkoukne a v podstate do druheho dne zapomene i ty lepsi :)
witch*
hodnocení

Kluka usatyho znám. Viděla jsem oba dva. Dokonce vy měla být i trojka už..?

007cz
hodnocení

0x

"Otevřisvoumysl", já se tam zbobkoval důkladně.

witch*
hodnocení

Agente, otevřenou mysl mám dostatečně a tam není moc z čeho bobkovat. I když chápu, že mnozí bobkují no. Navíc trollit umí každej looser, že jo.

witch*
hodnocení

Díky za tipy, nakonec jsem sáhla po Mistru hypnózy. Již jsem to viděla v minulosti, ale je to pecka, i když po druhém zhlédnutí mě už tam nemá co překvapit když znám konec. S hororem to sice nemá moc co dočinění, ale mohu doporučit.
Mistra hypnózy najdete na YT:

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]