Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Promoce - dárek

Od: kravsko* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den

Kdo mi poradíte, co koupit přítelkyni k promocím...chtěl bych nějaký dárek plus puket kvetín...uvažují o ružích ale nevím kolik..co mi doporučíte..

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Já bych koupila prstýnek v hezké krabičce. Vyrazíte jí dech.*pusa*

doplněno 10.06.10 21:08:

:-P ne, smarkaballe, ty jsi měl víc vět, tím to je. ;) Já jen že takového darování prstýnku, plné romantiky vidím akorát ve filmech a reklamách a nikdy mi ho nikdo nedal *zed*

smakaballl*

Aha ,marenko a ještě co by tě potěšilo víc puket květin nebo onen prstýnek?*hej*

marenka*

Prstýnek. Opravdu ty kytičky zvadnou, a dostávají se často. K svátku, k valentýnu, k narozeninám..

smakaballl*
hodnocení

1x

zlatý prsten cenově nebude zas tak daleko od ceny vámi zmiňované kytičky no a v neposlední řadě neuvadne a hlavně potěší na hodně delší dobu *srdce*

doplněno 10.06.10 21:06:

ááá tady byl někdo ze stejným nápadem rychlejší hold ještě neumím tak rychle psát *smich*

laura303*
hodnocení

0x

Co takhle poukaz do kosmetického salónu,kadeřnictví nebo třeba na masáž? :)

chorche*
hodnocení

0x

Možná by pro Tvé blízké byl největší dárek to, kdyby ses naučil česky, lopato.

babut
06.07.10 13:21

*smich**haha**smich*

lidus*
hodnocení

0x

Záleží také na tom, jak vážná je to známost. Pokud perspektivní tak jednoznačně prsten, řetízek s přívěskem a zcela jistě i tu kytku-stačí jedna růže. Pokud je to pouze kamarádka tak stačí kytka.

martini*
hodnocení

0x

Na promoci s kytkou určitě, k tomu bych také volila nějaký šperk - přívěsek, řetízek, náramek - podle vašich možností

hodnocení

0x

A hodinky? *hi* Proč žena nemůže mít hodinek několik? Jako šperk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]