Nejste přihlášen/a.
Již sedmý den mě trápí bolest žaludku, nechutenství, únava, nausea a bolest v krku, bez teplot. Třetí den užívám omeprazol, ale situace se moc nezlepšila.
Pravděpodobně mám žaludeční vředy, ale nevím důvod. Mám shaker do kterého si dávám protein, nějakou dobu jsem ho nemyl a dost poté zapáchal. Mohly se na něm teoreticky utvořit bakterie helicobacter pylori? Jinak si to nedokážem vysvětlit.
zajděte si na gastro, jestli jste tam zatím nebyl. Moc pěkně natočená gastroskopie, požádejte si mall.tv/...
V tom šejkru se mohlo pomnožit kde co, od plísní přes shigellu, listerii, po salmonelu. No fuj! Vymývejte to! Helicobacter máme v trávicím traktu všichni v malém množství. Absolutně se nevybije, a ani to nemá smysl. Zato se dokáže pomnožit do nežádoucího množství, které už škodí. A to tehdy, kdy mu svým nevyrovnaným a nevhodným stravováním, stresem, léky, kouřením, alkoholem, průmyyslově vyráběnými potravinami a špatnou hygienou přípravy jídla připravíme podmínky. Žaludeční vřed není vřed v pravém slova smyslu, jako furunkl na kůži. Je to místo, kde je narušená, vyleptaná ploška sliznice. Je třeba nastolit pravidelnou kvalitní výživu a zklidnit psychiku. Zřejmě něco děláte špatně. Chtělo by to dobrého nutričního neboli výživového poradce. Ony i ty proteiny samy o sobě mohly přispět. Jsou většinou z mléka a metabolity bílkovin zatěžují ledviny. A ledviny zase ovlivňují situaci v krku. Ostatně při nebo po angínách jsou někdy ledvinové komplikace. Víc pijte neslazené nápoje bez bublinek. Jestli můžete šťávy z hlávkového zelí a syrových brambor, žaludeční čaje.
Ako vzdy, rada znie, navstivte lekara. Samodiagnoza vredov a samoliecba inhibitorom protonovej pumpy nie je dobry napad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.