Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce se mi hodně spát

Od: anony* odpovědí: 5 změna:
Spavam 12-15 hodin, protože se cítím hrozné unavený. Nespím to v kuse, ale 10-11 hodin a potom pár hodin jsem vzhůru a už jsem opět unavený a musím si jít lehnout. Zkoušel jsem to přemáhat,ale bylo mi z toho akorát zle.Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Vy jste zde již o svých (jiných) problémech psal. Budete to muset řešit s lékařem. Bude to psychikou. Nebyl jste na očkování proti Covid? S tím by to také mohlo souviset. Ale Vy jste zřejmě stále ve stresu, tak byste to měl řešit s odborníky a neodkládat to.

hodnocení

2x
Poraďte se s lékařem. Možná bude stačit úprava životosprávy. Možná máte psychický nebo tělesný problém, který je třeba zaléčit

hodnocení

1x
Že by syndrom vyhoření?
Vypadá to na něj.
Navštivte psychiatra, není to legrace.
Vím, o čem mluvím :(

hodnocení

0x
Kolik je ti let, chodíš do školy nebo do práce, v kolik chodíš spát.. atd
Pokud nenapíšeš víc, těžko ti poradit.
anony*
hodnocení

Je mi 50, spát chodím v 8 hodin,do práce nechodím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]