Mám nárok i nadále v měsíci červnu z veřejného zdravotního pojištění se zdarma testovat 4x v měsíci antigenním testem a 2x PCR testem pokuď mi uběhla lhůta 22 dní od první dvoufazové vakcíny nebo už bych si to musela sama zaplatit?
A proč si chcete nechat šťourat v nose, když už máte 22 dní po první dávce a můžete už jít všude, nebo téměř všude? To je snad nějaká mánie či co. doplněno 10.06.21 19:10: rzsd - naši epidemiologové se vyjádřili, že 22 dní po první dávce už může člověk kamkoliv a je CHRÁNĚN. Může i cestovat, tudíž se nepředpokládá, že se vrátí nakažen či to chytne jinde. Takže jaký jiný důvod může mít člověk k tomu, aby šel ještě na test? Vy naším odborníkům nevěříte? Připadá mi, že někteří jdou takoví masochisté, že by si nechali narvat špejli i do zadku, aby měli jistotu.
Já bych na to testování po očkování chodil i tak. Když už se má zruinovat zdravotní pojišťovnictví, které vydává 2-3 miliardy měsíčně na očkování a testování proti sezónní respirační nemoci, tak ať to stojí za to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.