Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč bychom se nepotili - existuje film?

Od: wegj odpovědí: 5 změna:

zdravím, z trilogie je určitě film Proč bychom se netopili, ale nevím zda byl sfilmován i díl Proč bychom se nepotili. Vzpomínám na situaci kdy se Abrham rozhodl zkrátit si cestu k chatě a zabloudil (Šafránková šla po cestě) - ale nevím kde jsem to viděl. Nevíte kde se to dá vidět?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Svatební cesta do Jiljí - tam je velmi podobná scéna, kterou zde popisujete. Zdravím!

.

.

doplněno 10.06.21 08:36:

Je to asi v čase 40:20

doplněno 10.06.21 17:18:

Nemáte zač.

wegj
hodnocení

díky, to je ono *palec*

makk
hodnocení

3x

To, co popisujete je Svatební cesta do Jiljí. Komedie o tom, jak si chce před svatbou prověřit budoucí manželku během sjíždění řeky a se všemi nástrahami, které jí nachystá, ona projde bez problému, ale potíže má on.

Proč bychom se nepotili neznám a nezná to ani CSFD, takže nejspíš neexistuje.

wegj
hodnocení

mám pouze knížku a už je to nějaký pátek co jsem ji četl, nějak jsem si tu epizodu popletl.. patří opravdu do Svatební cesty.. díky za upřesnění.

hodnocení

1x

"Polez!"
"A co je nahoře?"

"No tak - nic, že jo..."
"A proč tam teda lezem?"

No tak - protože jsme tam ještě nebyli, že jo..."

"Aha - a kde všude jsme ještě nebyli?"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]