Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herbalife - nakupovat přes Distributora a nebo přes E-shop? Co je lepší varianta

Od: flicek® odpovědí: 24 změna:

Dobrý deb,

Jsou tomu dva týdny, kdy jsem začal uživat produkty herbalife. První objednávku jsem provedl přes distributorku těchto produktů a jsem s nimi nad míru spokojený. Ale zajímá mně proč na stránkách Herbaprodukt.cz se nabízejí ty samé produkty, ale za mnohem nižší ceny?
Moje otázka zní jakou přidanou hodnotu mají produkty kupované přes distributora oproti produktům, které bych si mohl koupit sám, třeba z e-shopu a ušetřit 30% nákladů?
Já sám, používám aloe, thermočaj, f1 formuli a vitamíny pro může. Potřebuji - zvýšit pitný režim. Dostat se do psychické pohody, lépe zvládat stresové situace a nebýt pořád tak unavený, šel jsem do těchto produktů z důvodů, že potřebuji vyřešit psychycké problémy. A musím říct, že opravdu fungují. Jsem vykonější, a cítím se mnohem lépe. Proč tedy nezačít objednávat z e-shopů sám a ušetřit?
Budu rád, za vaše realné zkušenosti ať už z e-shopem a nebo distributorkami a nebo prácí pro samotnou firmu.
Rozmýšlím se zda si to nemám kupovat sám a nebo dál pokračovat v nakupování přes distributora.
Děkuji všem, kteří se podělí o své zážitky, poznatky, osobní zkušenosti.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, Herbalife je tady na trhu již hodně dlouho a aby fungoval, tak mu musíte hodně věřit. Pokud máte možnost koupit ho levněji, tak to udělejte - nebudete živit překupníka. Jinak, školení na překupníka jsem absolvoval před x lety a byl to neskutečný nátlak (naštěstí jsem se dostal ve zmatku ze sálu, protože jinak byl při odchodu vyžadován nákup produktu a podpis dokladu o mlčenlivosti). Osobně tomu zázraku nevěřím, ale to poznáte i Vy (až časem a za hodně penízků). Zdravím!

doplněno 10.06.21 17:43:

flicek - předražený produkt jsem nekoupil, nezkoušel a včas jsem "vycouval".

hodnocení

Děkuji za komentář. A zkoušel jste někdy jejich produkty? Můžete to potvrdit zvlastní zkušenosti?
Je to lepší vzít přes E-shop? Jsou stejně kvalitní jako přes Distributora? :)

hodnocení

5x
Jak vidno, placebo funguje na 100%.
Kdyby ti někdo stejným způsobem nakukal do hlavy slupni mandarinku, jablko, jahodu, či cokoliv jiného, to ti pomůže, byl by úplně stejný výsledek, jen by to bylo zdravější a levnější. Jenže to lidé nechtějí slyšet.
hodnocení

Ano, samozřejmě ideální by byla vyvážená strava - Zapojit do jídelničku více ovoce, zeleniny, luštěnin. Dostat do těla více Bilkoviny, vlákniny, vitamínů, minerálu a jiných stopových prvků. Omezit, sladké, slané, kouření, alkohol,... atd. Tak to bych mohl dál pokračovat. To všechno vim. Ale je to moc těžké dodržovat, zvláště v dnešní rychle a uspěchané době. (Aspoň já to tak mám)
Předmětem otázky bylo, zda máte někdo zkušenosti s tím? Užival jste někdy jejich produkty? Byl/jste Distributor a nebo pracoval jste někdy u nich? Můžete porovnat zda jsou kvalitně na stejné úrovni jak produkty z E-shopu, tak i od Distributora?
Zajímá mně předmět otázky. Povídaním o čemkoliv jiném bysme tu mohli strávit hodiny a hodiny... Děkuji.

hodnocení

5x

Už je to hodně let, co jsme si s manželem koupili Herbalife, nepomohl k ničemu a považovali jsme to za vyhozené peníze. Můj názor.

hodnocení

Děkuji za názor. Jak dlouho jste jejich produkty používala s Vašim manželem? A nakupovali jste přes E-Shop a nebo přes Distributora? Děkuji moc. Zajímá mně zda je mezi nima nějaký rozdíl. V kvalitě myslím. Jsou si rovnocení? :)

Prodávala to tady nějaká paní, měli jsme to od ní. Podrobnosti si nepamatuju, je to tak 20let asi. Tak jako jsem kupovala přípravky od Justu.

hodnocení

3x
Zdravím. Maminka si před lety také objednala. Jedna její kamarádka dělala firmě distribuci. Maminka si objednala pár jejich aloe drinků. No užívala to dlouhodobě a vůbec nic se nezměnilo. A ještě nějaké jejich vanilkové kompletní jídlo, nebo co, to jsem vyfasovala já. Mezitím,než zjistila,že jen vyhazuje peníze vzduchem, přišla na to, že na netu se dají sehnat originál preparáty za nižší ceny než poskytuje distributorka.. takže ano, nákup na netu přes ty správné stránky je levnější. A zkušenosti pozitivní nemám.

hodnocení

2x
Psychické problémy Herbalife nevyřeší. To chce psychologa a ne pít předražené čaje. Leda by Vám fungoval placebo efekt. Přirozeně bych koupila levnější variantu, když už teda chcete jejich produkty využít.
hodnocení

Ano, jejich produkty chci využívat. Zatím mi to pomáhá. Musím říct, že to pomáhá. I kdyby to mělo jen placebo efekt (o čemž pochybuji) tak do toho stejně půjdu. Stejně tak bych mohl polemizovat zda pomáhá pít zelený čaj a nebo káva na soustředění. Jak někdo tvrdí, že bez kávy nevstane.
Ovšem jde mi o to, proč jsou produkty přeš e-shop levnější než přes distributora? Předmětem moji otázky, je v čem je přidaná hodnota distributora, když si to řada lidí dokáže najít (v dnešní době) samo + veškeré informace a může jejich produkty kombinovat podle svých představ a levněji!

Protože toho distributora ve zvýšené ceně zaplatíš. A dobře zaplatíš.
Ovšem ještě nejsi zpracovaný na 100%, tak přemýšlíš co a jak. Až budeš plně zpracovaný, tak nad tím nebudeš přemýšlet, budeš automaticky kupovat přes člověka nad tebou a nahánět další ovečky do stáda.
Přidaná hodnota distributora není v ničem. On na tom pouze vydělává na provizi z prodeje

hodnocení

0x

Vasa "otazka" znie v prvom rade ako reklama.

hodnocení

Nemusíte mít strach. Reklama to rozhodně neni.
Pokud bych chtěl napsat jako reklamu, tak bych určitě použi jiný styl vět a celkově stylizace by vypadala jinak.
A určitě bych to nepsal tady, protože nechci dostat BAN. Vím, že se to tady nesmí!
Zajímá mně hlavně zda jsou produkty od Distributora a z e-shopu kvalitativně na stejné úrovni. Nebo proč zdanlivě stejné produkty jsou od distributora drahší, než na E-shopu, kde si je mohou koupit sám za menší penízky. :)

hodnocení

Tak jo musím upravit svou otázku. Protože vidím, že se stačí úplně do bodu, kde nechci.
Předmětem otázky je:
Jsou produkty z E-shopu kvalitativně na stejné úrovni jako produkty od Distributora?
Distributor mi tvrdí, že to co je na netu jsou/mohou být padělky. Chápu moc dobře proč mi to říká, já bych na jeho místě jednal podobně.
Dám přiklad. Nakoupím z E-shopu od HERBALIFE Produkt za menší peníze a od Distributora to samé za větší peníz?
Jsou ty produkty na stejné rovině. Jak E-shop tak od Distributora?
Někdo nějaké REALNÉ zkušenosti s produkty od Distributora nebo s produktama od E-shopu? Či samotným prodejem těchto produktů! Děkuji.

zaseja

Ano, jsou na stejné úrovni, ale padělat něco, co nefunguje je asi stejný výsledek, jako kupování originálu.

Taky jsem si kdysi naběhnul, koupil od distributora, nemoc se dost podstatně zhoršila a zkončil jsem s nima.

Celá firma Herbalife je normální letadlo, ale jak je vidět, tak ještě se najdou lidi ochotní živit jiné nad sebou.

hodnocení

Jak dlouho jste od distributora brala jejich produkty? 1,2.3... měsíce a dost a nebo jste to zkusila jednorázově a nic?
Ano, věřím tomu, že firma Herbalife vznikla za účelem, aby generelovala zisk. On tom neni pochyb. To je základ, každého podnikatelského subjektu u nás v ČR a nebo kdekoliv v zahraničí. O učinkách/záporek jejich produktu by se mohlo mluvit hodiny a hodiny a stejně by se na nic nepřišlo. Zda jsou jejich produkty učínné, do jaké míry. To už je debata na novou otázku nebo volnou diskuzi. Já osobně, co si nevyzkouším nemám nějak podložené, a nebo nemluvím z vlastní zkušenosti, radši nic neříkám. Snažím se nepřejímat názory jednou člověka, ale vždy hledám více názorů a mám tendenci zpochybňovat, hledat proč to tak neni. A ono se občas zadaří a najdu i to, co bych normálně nehledal. Jo, informace jsou nebezpečná a mocná věc, když člověk ví, jak s nima nakládat. :)
PS: Moc se omlouvám. Nechal jsem se unést a zapředl jsem už trošku i do jiného tématu...

zaseja

Tohle je ten tvůj Herbalife, akorát ho ještě namíchají se sušeným mlékem a dochutí moučkovým cukrem a řádně docení.

svetcukraru.cz/...

hodnocení

Děkuji za krásný odkaz na výrobu zmrzliny z opočna. V produktéch herbalife samozřejmě cukr je. O tom nepochybuji. Cukr je pro tělo taky moc důležitý.
Já jsem měl na mysli spíš tento herbalife https://www. Herbaprodukt. Cz/produkt/koktejl-formule-1-550g-bezlepkove-nove-prichute-/1605 než to, co jste mi vkládal vy.
Mám produkty od distributorky. Nakoupím produkt z e-shopu. Pak oba produkty porovnám, sloužení a pokud to bude stejné. Budu vědět odkud příště nakupovat. Vlastně to je tak jednoduché řešení, porovnat si oba produkty od ruzných dodavatelů, že se divím, že mně to samotného nenapadlo. :) =d

zaseja

Já jsem ti jenom ukázal z čeho to nejspíš vyrábějí a na čem se nakapsují, ty nemáš šanci se nikdy dozvědět z čeho to ve skutečnosti je, nemáš laboratoř na zkoušení a aby sis nechal někde udělat rozbor, tak na to určitě peníze nemáš, ale dělej si co chceš.

hodnocení

To nemám. Tudiž nemohu samozřejmě potvrdit své trzení, že je to stejné. Ovšem předpokládám, že taky nemáte vlastní laboratoř, takže nemůžete potvrdit, že je to fake... Mám takový pocit, že jsme v patové situaci, já nemohu dokázat své trvzení, vy ho nemůžete dokázat.
A ještě mám pocit, že se mi tady snažíte vnutit své nepodložené domněnky. Dáváte mi tady nesmyslný odkaz a snažíte se mi namluvit, že výrobky jsou vyráběně "šlendrijánsky". Je zcela zjevné, že o tom nic nevíte.

Zatím jsem s výrobky Herbalife spokojený a na můj organismus působí pozitivně. A při správném pohybu a pestré stravě dokáže udělat divy. Víte ono tělo má výbornou schopnost regenerace a ať už máte tělo jakkoliv zhuntované (kouřením, nadváhou, alkoholem, mastným, kořeněné jídla,...atd), tak vždy se to dá napravit.

hodnocení

0x
Nejlepší varianta je internetový E-shop.
Tam si koupíte bič z pravé kůže za cca 1500Kč a s tím Vás bude někdo honit kolem domu 2x denně.
Cenově je to 100% levnější a zaručeně účinnější než nějaký Herbalife..
hodnocení

Děkuji za radu, taky se spíš přikláním k internetovém e-shopu. ;)
Porovnám si obě složení na etiketě a je to. :)

zaseja
hodnocení

0x

On ale vůbec nechce naše názory a zkušenosti, on je přesvědčený, že to funguje a hledá někoho jemu podobného aby mu to schválil, nebo spíš se nás tady snaží přesvědčit, že to funguje a dělá si reklamu, aby nás přizval do letadla.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]