Nejste přihlášen/a.
COVID pasy... nemám chytrý telefon s internetem, ani jej nechci. Covid pas jeho vlastnění předpokládá? Díky za info
Rozumné je ...ŽÁDNÝ covid pas...ani v telefonu...už jsme tak zblbli, že bez něho nemůžeme normálně žít? Dívejme se na covid rozumně...proč jen očkování, které řeší až možná možné následky, proč ne léčba...vakcína je výnosnější a je POUŽITELNÁ pro všechny, léky jen pro nemocné...vakcína přináší ohromné částky pro některé "vyvolené"...
Očkovaný nemůže onemocnět? A očkovaný nemůže nakazit nikoho dalšího? A očkovaný nebude mít žádné zdravotní následky z důvodu očkování ani po více letech? A farmaceutické firmy dávají záruku a můžeme se s nimi soudit v případě prokázaných následků očkování na covid?
@nonek - žádný pas, žádné očkování, brrrr?
To je pěkná vize do budoucna. Pohybovat se kolem domu, nedat si ani kafe v cukrárně, navštívit momentálně nějakou památnu neexistuje a o dovolené nemluvím. Pokud vám takový život vyhovuje, tak si jej žijte. Ale prosím, nestýkej se s nikým bez testu, nevíte jak na tom jste.
@milancukrar reagoval jsem na jethro...
@id Očkovaný tedy není v žádném případě přenašečem nákazy? Pokud sledujete informace od lékařských kapacit, tak u očkovaných snad nehrozí těžký průběh nemoci...ale nakazit se mohou a nakazit i jiné. A přitom se mohou pohybovat volně vlastně všude...v tom vidím problém...A druhá věc, očkováním se stáváme pokusnými králíky...v obrovském měřítku..typem vakcinace, která je na světě více než deset let a nikdy nebyla povolena na žádnou "nemoc" z důvodu následků vakcinace... až teď najednou, pouze prozatímně povolena. No prostě zkusíme, zda se nám lidičky podvolí...a pak přijdeme s dalšími příkazy...a všichni budou poslouchat pár samozvaných elit
Takže tvrdíte, že očkovaný a neočkovaný člověk má stejné procento možnost chytnout nemoc a stejné procento možnost nemoc přenášet? Zajímavá teorie.
A to jste se rozhodl dobrovolně zůstat v izolaci doma do smrti? A nebo budetei před každým pivem si nechat šťárat v nose? Jak život budete řešit? Pokud jste smířen s izolačkou a pouze nákupem, tak to vás chápu.
Také jsem se , před nedávnem starala, protože mám také tlačítkový mobil. Ale i s ním jsem vyfotila a mám ho tam. Jestli máte bez foťáku, nešlo by, aby někdo kód ofotil a vám smskou poslal? A vy to uložila do uložených zpráv? Nevím, jen se ptám. Šlo by to? poradte.cz/...
Ještě mě napadlo, nechat si kód vyfotit, zmenšit s na tvrdý fotopapír vytisknout a nosit s občankou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.