Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úvěrový podvod

Od: milan44 odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, mám dotaz. Chci udat jednu osobu za úvěrový podvod.. mám s tou osobou těžkou ,, válku. V žádosti o půjčku dal, že nemá děti jinak by mu půjčí nedali. V tu dobu ale měl 2 vyživované a celkem má 4. Chci se zeptat kde ho udat a jak to řešit. Děkuji za normální odpovědi. Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Že se na to nevykašlete. Život je krásný a krátký abyste ho promarnil válkou s někým. Tak to prostě chodí, že někdy někomu šlápnu na kuší oko a někdo zase mně. Je umění mávnout rukou a jít dál. Jako dítě jsem byl hrozně škodolibý a když mi to paní učitelka vytkla, uvědomil jsem si to a změnil se. Zkuste to taky.

hodnocení

2x

A tebe osobně to nějak zasáhlo? Způsobilo ti to nějakou újmu, nějakou škodu, nějakou finanční škodu? Nebo nějakým osobám tobě blízkým? Ne! Tak co ti je po tom, co do toho strkáš nos, co do toho čmucháš? Šmejdů, udavačů, bonzáků, v tomto státu je dost: Budeš se cítit hrdinou, když se k nim přidáš? To ti tedy gratuluji! Nikoho nepoškodil, nikoho neolradl, jen rozohnil jednoho rádobymoralistu, který sám morálku nemá, protože udává! Hrdino!

milan44
hodnocení

Jedná se o mého otce. Dělá mně a mamce ze života peklo. Jde mu jen o prachy a o nic jiného. Když vás vyhodí z bytu jen protože ho prodává a dá přednost penězům před rodinou a dělá z toho pak hrdinství? Ano dotklo se to mě a mamky. I finančně i psychicky. To je vše. Zaslouží si to za to co se teď děje nám.

hodnocení

1x

Co máte mezi sebou je vaše věc a nikomu po tom nic není. Jen by mě zajímalo, jak víš, co napsal a nenapsal do žádosti o úvěr? To ti v bance asi neřekli, viď?

milan44
hodnocení

Vím to od osoby, která je přítelkyně této osoby a byla u sepisování a žádosti o půjčku s touto osobou. Ona to nechtěla taky a on řekl, že to udělá a podepsal se pod to logicky.
jm
Úvěrové společnosti to řeší v případě nesplácení úvěru. Nic jiného teď dělat nikdo nebude, než že budou pokračovat ve splácení dle podmínek. Takových smluv se sjedná 100 denně.
Je to jen obrana banky, která díky podpisu klientů pod těmito daty můžou v klidu exekucí zabavit co chtějí.

hodnocení

1x

Já si myslím, že tohle bys neměl řešit ty, ale tvoje mamka, která by měla mít v tobě podporu. To, co popisuješ, podvod snad ani není. Neboj, ti, kdo půjčku dali, ti dluhy z něho dostanou. A ty s mamkou byste měli utíkat. Hodně rychle a hodně daleko. Rozvod a rozdělení společného vlastnictví. Uvažovala o tom mamka?

jm
hodnocení

0x
A co si myslíte, že kdo udělá? Obžaluje vás PČR za neoprávněné vniknutí : omezení osobní svobody. Nebo jste se nevloupal do domu dlužníka, abyste si přečetl jeho úvěrovou smlouvu?
milan44
hodnocení

Nikam jsem nevniknul neoprávněně a neporušil jsem zákon.

hodnocení

0x

Uverovy podvod je nieco ine : pozicat si s vedomim, ze nebudem splacat. Samotne zamlcanie nejakych okolnosti (pocet deti, prijem ...) podvod nie je, ak sa vsetko riadne splaca. Typicky scenar : zobrat si pozicku cez bieleho kona napr na tv. mobil, auto, bielemu konovi dat jednorazovo nejake peniaze, aby to podpisal, potom od neho danu vec zobrat a uzivat ju alebo predat dalej. Konovi ostane dlh, hoci vedel od zaciatku, do coho ide.

hodnocení

0x

Vy ste tu uz na poradni boli s podobnou otazkou, vsak? Riesili ste vtedy ten predaj bytu, ktory vas otec urobil. Dostali ste jasne vysvetlenie, ze s jeho majetkom moze nakladat, ako uzna za vhodne.

jenda22
hodnocení

0x

Opět jeden český udavač? Ani nevíte, co to je úvěrový podvod. Jste lidský odpad a udavači byli výždy po objevení potrestaní. Vy budete také !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]