Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červený flek na lýtku

Od: jarmilla odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.V neděli jsem byla v přírodě a na lýtku mě štípl nějaký hmyz.Měli jste to někdo?
Červený flek na lýtku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

3x

Podobně vypadá štípnutí Muchničkou, jestli to svědí, tak neškrábat, hrozí infekce.

hodnocení

2x
Ne,nechala bych si vzít krev,skrz boreliózu.

ehehd
hodnocení

2x

Jo, občas se stane, že je hmyz nějakej jedovatější. Asi nějaká alergická reakce, nebo nějaký malý zánět. Sledovala bych to a kdyby se to zhoršovalo, šla bych k doktorce pro antibiotika. I z pořádně zaníceného štípance můžete mít ve výsledku otravu krve. Nemáte nějakou antibiotickou mast? Nebo Bepanthen Plus, to je taky dobrá mast na drobná poranění.

jarmilla
hodnocení

Děkuji za vaše odpovědi.

hodnocení

2x

Borelióza to snad nebude, to je okolo vpichu bledá skvrnka a teprve kolem ní se udělá červená. Klíště jste neměla?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já ne (ani v neděli, ani v jiný den). Zdravím!

doplněno 09.06.21 21:23:

Tady se už vesele ordinuje, ale na dotaz jsou zde správné pouze dvě první odpovědi (a neohodnocené) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]