Dobrý den, poslední dobou jím docela málo. Ani jsem si to neuvědomovala, dokud mi to neřeklo okolí. Sportuji 3x týdně, ale zdá se mi, že jím méně než dříve= méně než bych asi měla. Jenže na jídlo nemám ani moc chuť a častokrát necítím ani pocit hladu. Čím to může být? Co bych s tím měla dělat?
Měl jsem stejný problém ovšem dlouhodobý(195cm,70Kg).Cvičení mi problém nedělalo a hlad také nebyl.Zpětně vidím že jsem na tom byl s fyzičkou špatně.Běhat to jo ale něco zvednout ani náhodou.Mě pomohlo to,že jsem našel na internetu videa o tom jak posilovat a jak jíst.Začal jsem si tedy počítat kolik toho sním(kalorické tabulky).Přítelkyně se mi smála že to nefunguje, že jsem "prdlej" a to pro mě byla motivace jí dokázat že to jde.Ze začátku jsem se musel hodně nutit jelikož jsem jedl polovinu toho co bych měl.Dnes mám 95 Kg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.