Nejste přihlášen/a.
Ahojky.Jak snášíte vedra a dusna?Já už pár let pozoruju že jak přijdou vedra tak to je můj konec!Okamžitě otejkám-nohy,ruce,břicho,bolesti a tlak v hlavě,pocit na zvracení a někdy i to zvracení .V zimě toto není,pouze ve vedrech.A to je mi 34!Kdysi před léty jsem se mohla vyvalovat celý den na sluníčku a nikdy mi nevadilo ale tohle je fakt hrozné.Ted ráno už jsem si musela vzít prášek na hlavu,bolí a cítím hrozný tlak v místě jak je čelo.Piju hodně tak nevím.Přemýšlím jestli nemám navštívit doktora at se na mně podívá.Nechci ze sebe dělat hypochondra ale tohle není normální.Četla jsem že to můžou být problémy se srdcem,krevním oběhem,tlakem,i když tlak mám normální.
S tímhle bojuji od svých 32 let, kdy mi zjistili vysoký tlak. A jelikož to je v rodině dědičné, jsem rizikový pacient. Na přímém slunci vůbec nemůžu být, točí a bolí mě hlava, na zvracení...i když beru léta prášky na tlak, tak to je pro mě vždy hrozné období, a mrzí mě to protože dříve jsem sluníčko měla také hodně ráda. Já se vždy musím při potížích hodně napít,ale ne studené, omyju se vodou a ponořím ruce po lokty do vody, vždy to nejde...a pokrývku hlavy ve vedrech a hodně pít. Jinak je potřeba hodně pít, ale to vše víte,ale lékaře navštivte určitě, EKG, i odběry krve by Vám měli udělat. Já mívám často chudokrevnost a to je ještě k tomu únava, mžitky před očima...ach jo, také bych chtěla něco poradit, jak to zlepšit, já mám ráda teploty do 25 stupňů, pak už trpím...
Po jistých svych zkušenostech, kdy jsem byla za hrdinku a nechtěla, jak píšete "dělat hypochondra" dnes už jdu radši dřív než později k lékaři. Při potížích, které popisujete, bych to viděla jako opravdu velmi odůvodněné - se srdíčkem (i když to může být i úplně něco jiného) není žádná legrace. A pokud se najde nějaká banální příčina, aspoň se uklidníte a bude vám lépe psychicky. Nejhorší je nejistota. Takže neváhejte a určitě k doktorovi zajděte co nejdřív.
Asi to chce fakt k doktorovi. Je to nějaká reakce na přehřátí organismu. Jako třeba úžeh nebo tak něco. Taky lehce otékám, ale furt lepší než zima
Bolesti hlavy a otoky mám taky ,dále hrozná únava až vyčerpanost.Toto už znám hodně let a u mě to je vždy v létě v pylové sezoně.Ne každý den ale většinou při změně počasí .Léto mám ráda ale ty moje alergie nesnáším.
já jen , že manželka dnes volala z práce ať pro ní přijedu, že ji není dobře a to co jsem dnes prožil hrůůůza vážně jsem měl o ní strach. byla zesláblá no poliklinice jí naměřily vysoký tlak a po 2 hodinách jí poslaly domů a že nemají přístroje tak by bylo dobrý zajed do fakultky .nooo manželka když jí něco je tak pomalu o tom ani nevím ale dnes , řekla že by chtěla do nemocnice . tam jsem jen mohl čekat co se bude dít pááč nikdo vás nenechá u manželky aspoň teda u nás, když na pohotovosti ve fakultce přinesli do čekárny takovou cedulku s nápisem pozor nyni operujeme děkujeme za vaší trpělivost při čekání tak můj tlak vylít asi mimo hodnotu stupnice tlakoměru. v tu chvííly by se mě krve nedořezal .nooo dopadlo to tak ,že manželka přišla s tím že jí řekly že je to reakce na úžech
Jsem teplomil a jakmile přijdou vedra, ožívám, mě naopak ubíjí chladno, deštivo a vůbec zima. Cítím se strašně krásně, když je teplo, je mi tak nějak lehko, mám výbornou náladu a strašnou chuť něco dělat
To vám závidím,já kdysi dříve taky celej den se mohla vyvalovat na sluníčku,od rána do večera,vedra mi nevadila nikdy,ale posledních pár let je to hrůza,sedím radši doma.Co teprv kdybych vyhrála zájezd někam do Singapuru .
Tak ho musíš vyměnit za zájezd na polární kruh
Ne, mě vedro taky vadí, začne se mi motat hlava a je mi zle. Možná to je tlakem, ale vy tady píšete, že za to může vysoký tlak, což se o mém tlaku říct nedá. 80/60. Když jsem byla v lázních, tak ze mě byli i nešťastní při procedůrách, protože jsem si nechala tak dlouho přilévat studenou vodu do bylinkové lázně, abych jí vůbec snesla, že mi paní řekla, že v takhle studený vodě to už nemá význam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.