Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si najít přítelkyni?

Od: honziik odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

již nějakou dobu se cítím osamělý, a tak mě napadlo sehnat si přítelkyni. Jenže zatím se mi nic nepodařilo, i když pár vskutku dobrých šancí jsem měl, a tak jsem se vás chtěl zeptat, jestli neznáte nějaké tipy nebo triky?

Díky za všechny odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Trik je : vonět, být hezky oblečen, mluvit slušně, nemluvit o bejvalkách, nemluvit o sexu, nedotýkat se zbytečně na prvním rande, nevyptávat se na hlouposti, mluvit pokud možno pravdu /časem stejně vše vyplave na povrch/, psát /sms a emaily/ bez chyb, neuhánět ji, donést drobný dárek na rande...a tak můžu ještě dlouho pokračovat. Ale stejně je nejdůležitější mít štěstí a trefit na tu pravou. ono to časem stejně zkrachuje, ale na to nesmíš myslet. Každej vztah tě posune dál.

Na seznamku bych asi ani nechodil, ale záleží kolik ti je. Hodně štěstí /lehčí je vyhrát jackpot/.

hodnocení

2x

Zdravím. Nejlépe se člověk seznámí při společných zájmech. Jinak je možnost dát si inzerát, registrovat se na nějaké seznamce, lidé se seznamují pomocí Fb. Také jsou akce pro nezadané, seznamovací. Základem je dobrá komunikace a netrávit čas na mobilu a pc. Ale setkávat se v reálu a komunikovat z očí do očí.

liska5
hodnocení

0x

To rozvolnění Ti nahraje, že zas budou fungovat kurzy, oddíly, tábory, sbory, srazy, závody, kroužky, soubory, pochody, výstupy, trhy, koncerty, brigády, fesťáky, soutěže, zájezdy, cestování vlakama, apod. Nepíšeš věk. To se líp radí.

Tady psal kdysi jeden, jak se kvůli holkám přihlásil do nějakého jazykového kurzu pro začátečníky a jak mu sympatické slečny dávaly opisovat a po výuce chodili společně na kafe.

Znám kluka, co se nabídl ochotníkům v divadle, jestli nechtěj pomoct s kulisama, že se chce se nějak uplatnit. Je to už 25 let a ten kluk, dneska úctyhodný pán, hraje dnes hlavní role! A hlavně tam našel tu svou.

U kadeřnice jsem viděla na tom stolku s časopisy lístečky. Jmenuji se Roman /věk/ a rád bych pozval milou ženu k posezení u kafe nebo na vycházku. 774552663. Ty kadeřnice o tom snad ani nevěděly.

Pro mladší kategorii se mi se líbí ty ekoakce, kde třeba studenti kosí horské louky, dívky hrabou trávu a připravují občerstvení. Tráví spolu třeba týden v jednoduchých podmínkách někde na horách.

A pak být milej, pozornej a vtipnej...

totos
To jo, ekoakce
... tam seženeš skutečný Natural produkt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]