Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvonil mi mobil. Zvedla jsem,... a jen hrála hudba

Od: liska5 odpovědí: 11 změna:

Nevíte, co to znamená, když mi zavolá číslo +420738277575, já to zvednu a nic, jen tam hraje hudba...Číslo neznám a do žádné soutěže, či akce jsem se léta nehlásila.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Čekací hudba operátora nějaké neodolatelné nabídky. Osobně po prvních dvou vteřinách zavěšuji a dál neřeším. Je snad důvod nevyžádané reklamě věnovat ještě svou energii vyhledáváním a zjišťováním? V tom případě stačilo chvíli vyčkat. Jinak takový způsob mi připadá vyloženě drzý - otravují mě s nevyžádanou nabídkou a ještě se naivně domnívají, že budu čekat ve frontě na telefonu...
liska5
hodnocení

Vzhledem k tomu, že mám za měsíc nanejvýš 10 přijatých hovorů, tak jsem byla jednoduše zvědavá. Prostě nevisím na mobilu a chtěla jsem vědět, jestli to není nějaká finta...

hodnocení

3x

Dělá to automat, který na jedné straně spojí Vás a na druhé nějakého operátora nějaké firmy. Občas se stane, že to operátor zvedne o chvilku později a Vy slyšíte hudbu, která vlastně maskuje vytáčecí tón. V podstatě je to totéž, jako když se někam dovoláte a následně Vás přepojují do jiné kanceláře. Taky slyšíte hudbu, než to v té druhé kanceláři někdo zvedne.

Už se mi to stalo několikrát. Hovor ukončuji a číslo vzápětí putuje na seznam blokovaných kontaktů.

pepeek
hodnocení

2x

Podle strejdy gůgla je to prý call centrum Bohemia energy, kde nabízí levnější energie.

liska5
hodnocení

Tak to je zajímavé! Byli jsme u nich víc jak před 10 lety. Pak jsem se odstěhovala. Že by se jim stýskalo?

hodnocení

2x

Existují lidé, kteří podnikají v otravování jiných lidí. Prostě spolupracují s mixem firem - realitky, energie, operátoři atd. a nabízejí z jednoho čísla všechno možné. A ta hudba... je dost možné, že obvolávání dělá nějaký automat a člověk se přidá až po chvíli, když to ten dotyčný zvedne...

liska5
hodnocení

Mně nabídli jen hudbu. Takovou tu čekací...

Nabídli by jistě i něco dalšího, kdybyste chvíli vytrvala :)

joudic*
hodnocení

2x
tipnout a pridat do blokovanych

liska5
hodnocení

Tak jsem sama zapátrala na internetu. Toto číslo, jako obtěžující nahlásilo 47 lidí.

Je za ním Ing Karel Hynšt Re/Max . Ale co ta hudba? A proč, když nic neprodávám ani nekupuji?

liska5
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]