Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spravne napsat odvolani k zamitnuti KLP z duv5

Od: jitkabartova odpovědí: 1 změna:

14.5.2021 jsem na VZP podal zadost na KLP.27.5.2021 mi byl doporucenym dopisem navrh zamitnut z platnosti zakona c.1/2015 Sb. k navrhu jsem prilozil vysvetleni proc jsem nemohl absolvovat rehabilitace/duvod jen pourazove stavy,vladni narizeni nektere RHB zavrene/Jak jsem se docetl navrh na lazne je v platnosti 3 mesice,jdu na RHB 23.6.2021 Jak mam napsat odvolavaci dopis,nebo spis v jakem spravnem zneni by mel vypadat.

Indikace VII/7 s diagnozouM 161/koxartroza bilat,dxIIIst.

Dekuji za poskytnuti rady

Barta Fr.

Brno 61800

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžeš argumentovat tím, že opatření už po rozvolnění neplatí. Dneska už se můžou hlásit i samoplátci takže není důvod aby ti odmítli KLP pokud ji máš indikovanou. Navíc KLP i během opatření s výjimkou nejhoršího opatření fungovaly. I když byl zákaz pro samoplátce, tak lázně zavřené nebyly. Já tam byl celý únor a poúrazový nejsem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]