Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Homeopatika při očkování

Od: marecek® odpovědí: 19 změna:

Dobrý večer, mám před sebou 2. očkování covid, bylo mi doporučeno, od více lidí, na zmírnění případných

vedlejších účinků užít Thuya occidentalis 9ch. jen nevím jak je užívat, před, nebo až při vakcinaci a kolik?

Prosím, pokud se zde nachází někdo se zkušeností s tímto homeopatickým lékem o radu *nevi*

Po první vákcině mi bylo dost zle, tak proto...

doplněno 09.06.21 10:51:

Dobrý den všem, tak jsem po 2. vakcině, homeopatika jsem použila dle doporučení lékárníka (díky liško*palec*) vůbec nic mi nebylo, není a ani už patrně nebude. Taže pane "jakožecože" můžete si zapsat do deníčku, že víte o prvním prřpadu, kdy druhá dávka nezpůsobuje mnohem horší vedlejší účinky. A proč jsem šla na druhou? Protože nejsem posera a logicky by ta první bez přeočkování pozbyla smyslu.

P.S. homeopatika se podávají i zvířatům, kde pomáhají a ty si asi těžko myslí že jde o placebo.

doplněno 09.06.21 10:52:

Pardon, pane jakoževážně...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

V lékárně, kde homeopatika prodávají a kam si pro tu Thuyu půjdete, by Vám měli poradit. Brává se 5 kuliček na jednu dávku pod jazyk, aby se pomalinku rozpouštěly. Na kuličky nesahat. Užívat v době mezi jídly.

id
hodnocení

4x

@mareček - zkuste se poptat zde ordinace.cz/...

----------------

Já když neumím opravit spojku u auta, nezkoušela jsem to, tak neradím. Vždy se odpůrcům homeopatik ptám, který LÉKAŘ jim doporučil homeopatika a jaká, na co se léčili a jaký byl výsledek. Nikdy jsem se odpovědi nedočkala. Možná teď mi odpoví, prosím.

petera*

Soudný lékař, praktikující lege artis, vám homeopatika nepředepíše, protože i to málo z chemie, co si pamatujeme ze škol, většině stačí na pochopení, že ona koncentrace je tak nesmírně nízká, že v tom laicky řečeno "nic není". O studiích, kde byla jakákoli účinnost (vs placebo) vyvrácena, nemá smysl se ani rozepisovat. Homeopatika typicky předepisují starší lékaři na nezávažné potíže, které tak či tak sami odezní, ale pacient má pocit, že "něco" bere a to mu pomáhá. Zažil jsem pediatričku, která se snažila 2-3 týdny léčit homeopatiky zánět průdušek, který díky tomu přešel v zápal plic a dítě skončilo v nemocnici, kde okamžitě dostalo Augmentin, a po pár dnech bylo v pořádku.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud ti "více lidí" byli lékaři, tak jistě poradí nejlépe. Pokud nikoliv, tak se lékaře zeptejte (na granulky, kde vlastně nic není). Zdravím!

P.S. Já bych ordinoval lentilky .

anonymni357

bene,verici maji vyhodu nejen ve spolehani na jakehosi boha,ale i v tom,ze,pokud uveri v nejaky nesmysl,opravdu jim,samozrejme jako placebo,muze trochu pomoci.Ponechme jim jejich viru,pokud to nepraktikuji treba u infarktu,nicemu to nevadi.

hodnocení

3x

Je uplne jedno, co si po alebo pred ockovanim vezmete, ak to budu homeopatika. Ide o vasu vieru, nic ine. Denne dostavate do tela rozne "homeopatika" : moc velryby gronskej a vykaly medveda grizly, Koncentracia je rovnaka, aj riedenie. Taka velryba, ked to pusti mora, casom sa kolobehom vody dazd dostane do vodneho zdroja, odkial pijete.

Sklo pohara, z ktoreho pijete, tierz uvolni do vody homeopaticke lieky ... alebo je tam neviditelne zrnko prachu, to sa rozpusti a vypijete ho.

id

@peter - vy jste pravá ukázka toho, na co jsem se neptala, ale všechno vím, nic jsem nezkusil, rozdávat rady musím. To je z nudy? Zkuste mi odpovědět na můj původní dotaz a omáčku si nechte pro sebe. Když neznáte odpověď pro mne, odpovězte tazateli. Vaše doměnky běžte vykládat třeba na lampárnu, děkuji ID.

idanova*

Zdravím. @id přesně. *palec2* Ida

Pozadovana odpoved : homeopatia je nefungujuce sarlatanstvo. Staci?

id

@peter - další blábol a nebo můžete předložit nějaký důkaz o vašem tvrzení? Že by to vaše šarlatánstvo se vyučovalo na VŠ? O tom nemáte ani páru. Prosím, raďte v čem jste machr a nepište co JPP.

Ale můžete se začít vzdělávat, začít můžete třeba zde

Vážení čtenáři, milí přátelé,

ráda bych Vás informovala o tom, že dnes na facebookovém účtu Světa homeopatie odstartovalo první video na podporu důkazů ve prospěch homeopatie!

Video odkazuje na webové stránky "Homeopatie – fakta jako důkazy", kde naleznete studie prokazující biologický účinek této léčebné metody.

Komunikace je součástí mezinárodního projektu na podporu homeopatie, odborně zaštítěného renomovaným Institutem pro výzkum v homeopatii (HRI – Homeopathy Research Institute).

Věřím, že se vám komunikace bude líbit.

jakozevazne
hodnocení

0x

Jakože vám bylo po první dávce zle a vy chcete ještě druhou? Po druhé dávce jsou reakce ještě silnější a nepříjemnější. Známá měla po druhé dávce šílené horečky skoro týden, nemohla pohnout rukou, místo vpichu nateklo tak, že má omezenou hybnost ruky ještě teď, několik týdnů po očkování.

A proč tedy jdete na druhou a ještě chcete zmírnit následky očkování homeopatiky?

Homeopatika jsou nefunkční. Je to pouze placeblo. Není to lék a v žádném případě ho lékem nenazývejte. Ale pokud jste tak hloupý, že věříte na homeopatika a na to, že vám očkování na COVID pomůže, tak si dejte po očkování třeba žvýkačku - její působení na vedlejší účinky očkování bude úplně totožné jako u homeopatik.

id

Nemáte pravdu, u mne byla prcní dávka daleko horší než druhá. O druhé jsem ani nevěděla, třetí den po očkování jsme jeli 40 km na kole a v pohodě.

liska5

Správně zvolené homeopatikum podle typologie zafunguje. Já přesně vím, které na mne zabere. Nám předepsal veterinář homeopaticum Arnica pro poraněného psa / tlapky/ a překvapivě rychle se mu to zacelilo. Bioinformace je o působení konkrétních molekul na neurotransmitery v konkrétmích zakončeních vegetativního nervstva /...to je to, co neovládáme vůlí/. Takto mi to vysvětlil MUDr homeopat na jedné odborné poradně.

Mudr. rozpraval nevedecke hluposti, ziadne molekuly tam nie su, riedenie je prilis velke. Zato je tam dost vela molekul roznych kontaminacii.

jakovážne,

Po druhé dávce jsou reakce ještě silnější a nepříjemnější.
Musím Vás ujistit, že se mýlíte, nebo věříte lžím, nebo ...

Páč v mém okolí bylo desítky lidí již naočkováno druhou dávkou a nikdo neměl horší průběh, nežli u první dávky. Když počkáte do pátku, sdělím Vám odobně, jaký pocit jsem měl já.

liska5

Já první dávku zcela bez reakce, po druhé dvoudenní spavost.

007cz

Spavostí jsem trpěl i před první dávkou, po očkování je situace stejná...;). Nebere mě moc vážně, liško. Jinak bez vedlejších účinků. Návrat k normálu přeji všem očkovaným, plochozemci ať si sedí doma a studují aeronet.

jakozecoze
hodnocení

0x

Právě mi křupko v koleni...

To je znamení!

Mluvil tu někdo o mně?

křupko v koleni

opravdu v koleni? Ve kterém? Potřebujete s tím pomoci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]