Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alibaba Bill of lading

Od: drozd* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, nakupuji na Alibabě poprvé. Je to pro mě trochu španělská vesnice. Zboží už frčí lodí a prodejce mi poslal Bill of lading. Byl jsem zvyklý z Aliexpressu na treking number, ale tady nic takového není. Co mám teď očekávat, že se mi ozvou z celnice? Budu ten Bill of lading někde předkládat? Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Budes ho potrebovat k procleni. Tos koupil neco vetsiho jako podnikatel, ne?
drozd*
hodnocení

Je to trošku jiné nakupování. Celé se to musí dohodnout s konkrétním člověkem. Není to jako na aliexpressu, že se to nakliká. Zásoboval mě termíny jako "telex released B/L", na což sem mu odpověděl, že telex nemám. Společně jsme se zasmáli *smich*. Číňani jsou naštěstí v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]