Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kradou mi noviny ze schránky

Od: akared odpovědí: 13 změna:

Doufam ze jsem to dal to spravne sekce .V me ulici mi nekdo kazdy rano krade noviny kdyz si je nevezmu vcas. Uz me to nejakou tu chvili trapi. Nevite jestli s tim jde neco udelat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Před lety jsem to také řešila. Zjistila jsem si přibližnou dobu vhazování novin a pak jsem se snažila být rychlejší. Čerstvé noviny zaměnila za staré a za 14 dní byl klid. Jinak s tím nic nenaděláte a někde si stěžovat je ztráta času. Zkuste ho chytit,ale to chce mít trpělivost!

cacab*
hodnocení

2x

Nevím proč bych měl vymíšlet nějaké pastičky když stačí si pořídit uzamíkací schránku.

Osobne znam kupu pomstychtivcu..asi tak..

Z každé uzamčené schránky se dá vše vytáhnout, je to otázka několika vteřin.

lidka*
hodnocení

2x

Souhlasím s cacabem. Dostatečně velkou poštovní schránku a domluvit se s doručitelkou, ať zastrčí noviny pořádně dovnitř. Je pravda, že při troše šikovnosti jdou stejně vyndat. Ale už to má ztížené. *uf*A nebo se domluvte s nějakou všímavou seniorkou a nebo seniorem a ať pohlídá, komu se vyplatí noviny krást. *placni* Nevím, jak to funguje jinde, ale u nás jezdí doručovatelka s novinami ve stejný čas (pokud není nějaká kalamita) a podle pošťandy bych si také skoro mohla nařídit hodiny. ;)

cyril*
hodnocení

1x

Čtěte čerstvé noviny na internetu a místo tisku kupujte klasický toaleťák. Obojí je nesrovnatelně lepší. *frajer*

hodnocení

1x

Zkuzte se třeba za malou pozornost domluvit, ať na vás po vhození tisku zazvoní. Potom ale rychle,musíte být první. Vyzkoušejte vše, co se dá, určitě něco na toho darebu bude platit.

hodnocení

0x

Naypte na ně nějaký prášek, který při doteku zabarví ruce a nejde smýd (nebo zasmradí) a pak je tam nechte jako návnadu. Co konkrétně, může poradit někdo jiný (Jabraka?).

smakaballl*
hodnocení

0x

*cert*vyfotit a šmitec*cert*

cyril*

Ano, s tím souhlasím. Dejte se s tím vyfotit.

zlejdacan*

Tak to rozhodně! Nastavte si web kameru, nejlépe s nočním viděním a bezdrátovým uploadováním na váš email pokaždé, když se před ní někdo pohne.

Však toho uličníka novin za 10Kč vyučíte :-D

hodnocení

0x

Co tam takhle dat litr smuly...nebo nejake kontaktni lepidlo..?

Opravdu solidni barvivo..udela svoje:D

hodnocení

0x

Jednu dobu se nám to taky dělo. Pověsila jsem na schránku papír se sdělením, že noviny po přečtení ochotně poskytnu, stačí říct. Asi byl zloděj "měkký", stačilo to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]