Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skipovací karta

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Dosloužil mi šlehač. Našla a objednala jsem si nový a při hledání jsem u několika prodejců narazila na menší cenu, když si pořídím skipovací kartu. Ale nikde jsem už nedohledala, co to je a jak se to dá získat. Šlehač Bosch mám objednaný i bez skipovací karty, ale vrtá mi to v hlavě. Víte někdo, co to je?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll
hodnocení

2x

Skipovací karta je finanční produkt, je to kratkodobá půjčka, pravidly podobná kontokorentu. Karta je používána k nákupu zboží a skipovací se jmenuje proto, že slovo skip, anglicky přeskočit naznačuje přeskočení placení. Zboží může být levnější, protože při využívání karty se zaplatí mnohem víc a za "nic".

hodnocení

Ahááá a já si říkala, že je to divné, že by mi někdo něco dal zadarmo. Už jsem se skoro bála, že mi k tomu přidají flašku rumu jako dík, že jsem si to koupila. Tak zase nic! *smich2* Děkuji a hezkou sluníčkovou neděli přeji z Ostravy.

Zadarmo? V ČR? *smich*

Je to podobné jako když TV stojí 15000, ale na splátky jen 13 990.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]