Co je pro vás zahraniční? Americká - burgery, Asie - nudle, závitky, italská - pizza, mexická - taccos atp, ... Jaká cena? Část města je jedno?
gutman
Dobry den, ano, myslel jsem tim, ze o dobrych ceskych vim, tak bych chtel vyzkouset i nejake jine. Cast mesta je mi jedno cena tak do 250 za jídlo
molly
My milujeme burgery z Delishe. Pokud máte rádi pivo, tak stojí za to zkusit Raven. Opět vám k tomu udělají burger. I když nabídka není moc velká burgery jsou výborné. Z italských je super DaPietro. Merknete na jidelak, mají jídla levnější i dražší. Další italská, fakt výborná byla Budino. Ale zase. 250 na jídlo vám může stačit a nemusí. Koukněte na web. Dobrá indická je Everest. Pokud byste se chtěl najíst dobře a levně tak Masala Ghar - někde u Mikulášského náměstí měli bistro. Fungovali jen přes týden v době obědů, měli výběr z několika jídel, prostě hotovky, ale indické a výborné. Večer se mění na restauraci a jsou dražší. Čínu apod moc vyzkoušenou nemám...
Když jsem jezdívala do Plzně, tak jsem na jídlo zašla do Slunečnice na Jungmannovou. Tam byl vždycky velký výběr různých zdravých jídel, / i indická tam měli /, volila jsem si všelijaké zajímavé kombinace. Najděte si jejich jídelníček. Mohli by už fungovat. Dá se tam i rezervovat místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.