Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace v Plzni

Od: gutman odpovědí: 4 změna:
Dobry den, znate nejake dobre a cenove dostupne restaurace v Plzni? (spise zahranicni kuchyne) Nebo vite nekde i o moznosti all you can eat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

molly
hodnocení

0x
Co je pro vás zahraniční? Americká - burgery, Asie - nudle, závitky, italská - pizza, mexická - taccos atp, ... Jaká cena? Část města je jedno?
gutman
hodnocení

Dobry den, ano, myslel jsem tim, ze o dobrych ceskych vim, tak bych chtel vyzkouset i nejake jine. Cast mesta je mi jedno cena tak do 250 za jídlo
molly
My milujeme burgery z Delishe. Pokud máte rádi pivo, tak stojí za to zkusit Raven. Opět vám k tomu udělají burger. I když nabídka není moc velká burgery jsou výborné. Z italských je super DaPietro. Merknete na jidelak, mají jídla levnější i dražší. Další italská, fakt výborná byla Budino. Ale zase. 250 na jídlo vám může stačit a nemusí. Koukněte na web. Dobrá indická je Everest. Pokud byste se chtěl najíst dobře a levně tak Masala Ghar - někde u Mikulášského náměstí měli bistro. Fungovali jen přes týden v době obědů, měli výběr z několika jídel, prostě hotovky, ale indické a výborné. Večer se mění na restauraci a jsou dražší. Čínu apod moc vyzkoušenou nemám...

liska5
hodnocení

0x

Když jsem jezdívala do Plzně, tak jsem na jídlo zašla do Slunečnice na Jungmannovou. Tam byl vždycky velký výběr různých zdravých jídel, / i indická tam měli /, volila jsem si všelijaké zajímavé kombinace. Najděte si jejich jídelníček. Mohli by už fungovat. Dá se tam i rezervovat místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]