Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct rodičům že jsem bisexuálka?

Od: anyy* odpovědí: 18 změna:

Ahoj chtěla bych se zeptat jak říct rodičům že jsem bisexuálka. Je mi 12 a zijstila jsem to v 10, řekla jsem to už svím kamarádkám a ty s tím jsou vpohodě, ale nevím jak to mám říct rodičům... Chci jim to říct hlavně proto, že už to v sobě nemůžu udržet, prostě bych chtěla nějaké oblečení s lgbt nebo bi vlajku nebo třeba náramek nebo alespoň podporu, ale nevím jak jim to mám říct.. prosím poraďte mi.

děkuji. A.H.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, nejsem si jistý, že to o sobě v tomto věku můžete tak s jistotou tvrdit, protože možná ani nevíte, co to slovo přesně znamená. Navíc v tomto věku je na jasné určení sex. orientace brzo, resp. jste ve vývoji a vše může být později jinak. Mám dojem, že se Vám jen líbí LGBT tématika a chtěla byste k nim patřit, resp. nějak se vymezit vůči většině a užívat si to, že jste zajímavá (asi jako dříve se dal někdo k "pankáčům", "máničkám" nebo "skinum"). Např. ten náramek si snad můžete koupit sama z kapesného a potom, dle reakce rodičů, si o tom můžete doma popovídat. Většina lidí nemá potřebu svou sex. orientaci dávat veřejně najevo, tak s tím zatím počkejte. Zdravím!

hodnocení

10x
Ahoj.
Ve tvém věku se bouří hormony.
Jsi ještě dítě.
Nebo nám snad chceš tvrdit, že jsi měla sexuální poměr s dívkou a chlapcem?
To asi ne, že?
Bez ohledu na to, že jsi pod zákonem.
Počkej pár let,potom zjistíš, že vše, co se momentálně odvíjí ve tvé hlavičce, jsou samé hlouposti.
Rodičům to pověz, oni ti to vysvětlí :)

hodnocení

6x
Takže ono vlastně jde o parádu. Pár hadříků, k tomu nějaký náramek a hned bude po bisexuálce.

04.06.21 18:20
hodnocení

6x
Panebože
liska5

Tím je řečeno vše *alene**smich*

04.06.21 19:09
:))

liska5
hodnocení

5x

Nic nevytrubuj! Rodiče vědí, že na tyto závěry máš ještě sedm let času, že to prostě není možné už teď vědět. A holkám nic takového už vůbec neříkej! Ty se tím akorát budou bavit. Jsi zřejmě ráda středem pozornosi i za cenu trapasu. Jinak to nevidím.

jenda22
hodnocení

2x

Proč musí každý na potkání vše vykecat? Koho to má zajímat? Nech si to pro sebe a máš klid. Nebo zajdi k lékaři, že máš touhu na počkání vše vyklopit kde komu... Co je toto zaq dobu? Duševní nemoc?

pb®
hodnocení

2x
Panebože, ještě že jsem trapná heterosexuálka bez úchylek. O co je život jednodušší, když si nemusím vybírat z asi 50 možných pohlaví. A teda jako, masturbaci znám od dětských let, ale že bych ve 12 přemýšlela nad tím, s kým si to mám rozdat, to teda vůbec.

kare
hodnocení

1x
Taky bych si měl koupit hetero náramek, nebo tak něco. *smich*

hodnocení

1x

Hele, Anyy, napiš nám, co je dle tebe bisexuálka a LBGT. Tvýmy slovy, bez odkazů na wiki a kopírování... Já v desíti tak možná věděl, co je kluk a co je holka, o homosexualitě nic... Fakt mě to zajímá, vím, že dneska děcka dospívají dříve, ale že by až tak?*ee*

doplněno 04.06.21 19:47:

Hm, mám osmiletou vnučku. Ty v tom máš jasno od desíti, takže jestli na mě za dva roky vybalí něco takového, skončím v tu dobu na této poradně, protože ji zastřelím... Nějak ti nevěřím.. *zmateny*

anyy*
hodnocení

Bisexuálka/bisexuál znamená být na holky i na kluky a LGBTQ+ je komunita lidí kteří jsou něco jiného než straight třeba pan, trans, gay, asexual, nonbinary atd...*palec2*

liska5

A teď vzorečky na objem těles, hlavní města evropských států a co napsal Jan Neruda :-D

To se tutově ještě neučili *smich2*

ben®

Děláte si zde srandičky, ale nikdo z nás neví, co to děcko prožívá a jaký z toho může mít v hlavě zmatek. Někdy to vede až k tragickým koncům, tak přibrzděte.

Bene, možná máte pravdu ,jenže já jsem toho názoru, že desetileté dítě nemá mít přístup k informacím, na základě kterých určí svou sexuální orientaci včetně LBGT. Proto si myslím, že je tady něco špatně...

liska5

Všimli jste si toho uvažování. ...to je komunita lidí...Ne někdo, kdo se cítí v jiném těle a kvůli tomu se trápí. Oni si opravdu vybírají identitu, jako třeba klub, oddíl...

hodnocení

1x
Já ti poradím,zajdi s mamkou k odborníkovi, protože to co se ti honí hlavou, není ve dvanácti letech normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]