Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji na celý příští týden jízdenku na dopravu po Praze - zatím si nechci pořízovat nic dlouhodobého. Mám kartu ISIC vydanou Univerzitou Karlovou. Nejkratší doba, na kterou si lze koupit dlouhodobější jízdenku, je jeden měsíc, takže si myslím, že to bude asi nejlepší a nejlevnější, když si koupím (než před každou jízdou třeba posílat SMS). Na stránkách jsem tedy zaregistroval, přihlásil a pak tam je kolonka pro vyplnění ISIC - zadal jsem všechna čísla, která na ISIC mám (číslo osoby, číslo karty, studentský kod). Vždy mně to ale napíše: Chyba MOS - během ověřování ISIC nastala chyba. Poradíte mi prosím, co do té kolonky zadat? Co dělám špatně? Díky moc.
Ahoj, vím že je pozdě na odpověď, ale pro ti kteří se ještě nedaří zadat ISIC. Měla jsem ten stejný problém, potom jsem zjistila, že ISIC je teprve validní až ve dne, kdy dosahujeme věku 18. Zkusila jsem doplnit právě dneska v noci (mám narozky) ve 12:02 a to fakt šlo, stačí jenom asi počkat na ty 18. narozeniny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.