Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to udelat, aby si mě pamatoval

Od: mellisa odpovědí: 7 změna:

Jak to udělat aby o mě přemejšlel, aby si mě pamatoval? Vidíme se jen jednou za čas ..já jsem do něj zamilovaná skoro dva roky, vim že se mu líbim, rozumíme si, ale když se někde potkáme tak to je vždycky po dlouhý době, já mu volat ani psát nechci, chci aby mi napsal nebo zavolal sám

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslim, ze chlapi jeste malo znas. :) Nekteri proste potrebuji trosku postrcit, nevidim nic spatneho na telefonatu a pozvani treba do kina. Kamoska co mela jit s tebou onemocnela a ty listky by jinak propadly. ;) atd. atd. Vim o cem mluvim *smich*. Hned budes vedet na cem jsi, zkus pak hovor stocit na to co mate oba radi a domluvit si podle toho treba dalsi schuzku.

imiza*
hodnocení

1x

Zavolat, upresnit mu kdo jsi. Hlavne se nestydet. Zkus to kdyz rekne ze ne ty se bojis trapasu treba ve skole. Tak spoluzaci to uz za 14 dni nevi. Taky si uvedom ze bud ma male sebevedomi a nebo neveri v ten budouci vztah. Jsi moc mlada a on stary (nebo naopak) jsi z jineho mesta. Nektera se mu libi vic. Urcite lepsi ted aby te odmitl, a ty jsi pochopila a ztratila zajem. Nez ho stale tajne milovat a za dva mesice ho videt s jinou holkou. Budes ho milovat dal, ale zklama a bude te to zrat. Kolikrat na me dlouhodobe koukala holka a casto jsem se stretavali a bylo takovy to jiskreni. Cekal jsem az prijde ona, a ja se tvaril jako ze nic. Ze ji vidim ale nic s tim nehodlam delat. A ona za mesi drzi nejakyho typka, a lituju ze jsem se na ni neusmal. A nezkusil s ni prohodit slovo.

hodnocení

1x

Takhle kolem sebe můžete chodit dalších deset let. Někdo ten krok udělat musí a vůbec nic se nestane, když to budete vy. Pokud nechcete jednat úplně natvrdo, tak si třeba vymyslete, aby vám s něčím pomohl či poradil. A při té příležitosti...

laura303*
hodnocení

0x

Kejikl to vystihla naprosto přesně :) ... Možná by ti mohlo pomoci pár článku ,,Jak na kluka": clobrdik.blog.cz/...

*smich*ale ja nejsem zena, jsem ten co potreboval trosku popostrcit *smich*

laura303*

ta odpověď taky nebyla směřovaná tobě ale mellise :D

radi*
hodnocení

0x

Vypíchni mu oko!

Určitě si tě bude pak dlouho pamatovat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]