Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gmail uvolnění úložiště,nepřichází emaily

Od: bubla® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den asi 3 týdny jsem měl plné úložiště a nechodili mi emaily,dnes úložiště uvolněno ale pořád mi emaily z těch tří týdnů nepřišli.
Jak se k těmto emailům dostanu?
Jde mi o to že jsem komunikoval s úřadem práce který mi měl poslat email ale nemůžu ho najít.
Díky za rady.
Hezký zbytek dne.
doplněno 03.06.21 17:04: Z dneška mi emaily přišli ale za ty tři týdny nemám jediný.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, řekl bych, že když neměla pošta kam přijít (bylo obsazeno), tak už ty e-maily za tři týdny nenajdete (odesílatel dostal zprávu, že je nelze doručit). Jiný prostor na serveru, než svou schránku, tam nemáte, tak je není kde hledat. Zdravím!

hodnocení

1x

Nebylo by lepší používat český e-mail? Přečíst, smazat nebo uložit. Tohle posílání soukromých dat do různých úložišť kamsi po zeměkouli nechápu. Důležité zprávy je přece potřeba mít ve svém počítači, ne u Velkého bratra. Alespoň poučení pro příště.

To je teda blbost, zprávy v počítači, návrat do doby kamenné :-D

Co je moderního na tom mít je u Velkého bratra a pak marně řešit uvedené starosti?

Tak třeba:

- dostupnost ze všech zařízení
- nejlepší antispam
- funkčně nejlepší schránka
- ergonomicky nejlepší schránka
- propojení s dalšími nástroji z rodiny Google
- dneska vás sleduje každý, pokud se tolik bojíte, žijte v chatrči v lese

hm*

stepm: Jaká doba kamenná?! Samozřejmě, že nejlepší je "přečíst a smazat, nebo uložit", jak píše *hlada*. Ty důvody, co jsi uvedl, to je jedna kravina větší, než druhá. Ale to nejdůležitější jsi neuvedl: všechny mailové servery zadarmo ti garantují uchování a dostupnost mailů a vůbec existenci schránky jen do úrovně ceny za tu službu, tzn. naprosto žádnou. Takže ty buď "moderní" a až o své maily přijdeš, tak nám sem napiš. Sice budeš mít kulový, ale zato synchronizovaný "do všech zařízení".

Pošta z Gmailu se dá zálohovat. A taky existuje placená verze. Jen si dál živořte s Thunderbirdem. Cloud je budoucnost. Vlastně současnost. ;)

Když mám thunderbird napojený na gmail, tak taky živořím?

K těm reklamním sloganům bych ještě přidal ten, že budoucnost patří aluminiu a že kdo nemá Electrolux, má pět mínus.

@stepm

Nějak nechápu půlu debaty v tomto vlákně. To, že mám zprávy v počítači tak ještě neznamená, že je nemám i na webu. Ono v současnosti pomažuji za nejlepší IMAP a používat si klienta co mi vyhovuje.
No a ohledně toho skvělého Google. On je tak skvělý, že má dost často problémy na blacklistech...a je jedno jestli máš placenou nebo free verzi, tím pádem občas něco někam nepřijde ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]