Nejste přihlášen/a.
Co v současnosti osoba potřebuje mít u sebe když jde na oběd do restaurace.
Viz:
výtah:
Navštěvovat je mohou pouze lidé, kteří mají potvrzení o očkování proti koronaviru, anebo doklad, že nákazu prodělali v uplynulých 180 dnech. Třetí variantou je potvrzení o negativním testu na koronavirus – kromě antigenních anebo PCR testů ze zdravotnických zařízení lidem mohou stačit také pouhé samostatně provedené testy.
Takže u třetí varianty si udělám test doma a v případě kontroly se jím prokážu.
Ale kdo komu dokazuje, že ten test je aktuelní a není např. týden starý a že je dané osoby a ne např. souseda?
Osoba kontrole a nebo kontrola osobě ,
A má vůbec právo vidět hygiena a nebo policie potvrzení o očkování a nebo o prodělání covidu?
Někde jsem četl, že ne.
Je to celé jenom podpora firem přímo či nepřímo patřících politikům. Mají příliš mnoho objednaných testů z číny a nemají odbyt - tak hledají možnosti výdělku.
Pokud chcete podporovat restaurace, můžete si bez testování koupit jídlo "s sebou" a sníst ho na nejbližší volně dostupné lavičce.
netuším - samotest jsem řešil jen ve škole se synem a to jsem pro nějj dostal jen "vnitřky". Do práce potřebuju oficiální test od "zdravotníků" - budka vedle firmy s pár brigádníkama, kteří mají výplatu násobně vyšší než já, protože jsou " v rizikové první linii"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.