Nejste přihlášen/a.
Nevím jak ostatní, ale třeba můj táta jžádné testy neřeší, je očkovaný - očkování je zdarma.
Docela souhlasím s myšlenkou, že odpírači očkování mají nést určitou finanční spopluúčast
Já bych trasoval hlavně očkované,kteří budou chodit bez testu a příznaku a dával jim k úhradě léčení lídí co nakazí.
Řekl bych, že nemá. Očkování nezajistí 100% bezinfekčnost. Pokud tedy stát zvýhodňuje očkované tím, že jim umožňuje návrat z rizikových zemí bez testu a po rizikovém člověku, který očkovaný není požaduje a ještě si za ně bude muset platit...
Tak jsem rád, že se v našich řadách objevili takoví profíci v oboru virologie a vakcinace ! Zajisté se tedy od Jendy dočkáme nástinu toho, jak vyřešit Covid jinak, než proočkováním. Dokonce si myslím, že by dotyčný mohl směle kandidivat do vedení WHO, protože, představte si, ani tato celosvětová organizace nezná jiné řešení, než očkování.
Tak Jendo - šup šup, mozek podle Vašeho mínění máte, tak se ukažte a poraďte - kterak zlikvidovat ten virus?
Musí být jiné řešení.
Začít si vařit sám. Uvaříte si na dva dny a ještě ušetříte.
Pokud to neumíte, tak ... Nemáte možnost si obědy nechat dovážet?
Od města, od služeb domova důchodců, charita, soukromé firmy. U nás Praha - východ jsou tři možnosti, proto radím takto.
A další možnost byla výdej jídla přes okénko - nelze zavést i z jídelny u Vás? Hledejte ještě nějaké jiné řešení.
Je to tragédie se nechávat neustále testovat, ničit si zdraví, vyhazovat peníze z kapes nás všech i vlastní.
Nenechte do sebe píchat kdoví jaký jed. Všechno vyjde časem najevo.
Běžte na seznamku a poznávejte lidi ze svého okolí. Kamarádství, flirt. Nelze zůstávat jenom u starých známých.
Nesmíte se odradit a nebát se seznamovat. Já už mám takhle tři kamarády.
Přijedou na oběd, pokecáme a strávíme fajn odpoledne, procházky.
Možná mám výhodu, že mužů je více, velký převis, ale jdu i do mladších. Člověk se má na co těšit. On se ten věkový rozdíl v našem věku už ztrácí. Hlavně společné vzpomínky na dobu minulou.
A chápu Vás, člověk musí přes den prohodit pár slov, mám kočku ale ta nenahradí.
Pokud byste se objednal do očkovacího centra, tak jste již minimálně měsíc naočkovaný druhou dávkou a máte po starostech.
Tak nečekejte na obvoďačku..
Jde zrušit registrace u obvodní doktorky a nově se přihlásit do očkovacího centra, kde bych asi zřejmě nemusel tak dlouho čekat?
Dámy a pánové, tady už přeci dávno nejde o zdraví. Z očkování se udělala vstupenka do hospody a na dovolenou. Očkovaný člověk se může nadále nakazit, nemoc šířit, tak proč nemusí chodit na test?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.