Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalehlé ucho po smrkání, motání hlavy

Od: tomaspokorny odpovědí: 4 změna:
Dnes jse mi stalo to že jsem se vysmrkal protože jsem nemocnej, tak mě se zalehlo, ucho a najednou, se mi strašně začla motat hlava a bylo mi na zvracení(špatně je mi ještě do tedka). Chci poradit co to mělo znamenat. Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do "eustachovi trubice" se Vám dostaly hleny. Pokud to brzo nepřejde, navštivte ušního lékaře. Hrozí zánět středního ucha.

liska5

Eustachovka / spojnice mezi stř.uchem a nosohltanem, je docela tenká trubička. Stačí její otok a už jsou problémy, které líčíte. To je častá věc. Mít hlavu v teple, dát si Panadol a zdravou stravu a více pít /vodu/. Někomu stačí vynechat mléko, které ho zahleňuje Někdo s tím skončí na antibiotikách.

Jestli je Ti stále zle, tak k doktorovi. Bubínek se při smrkání někdy vpáčí, prohne. Zánět se taky může tlakem rozšířit do místa statokinetic. ústrojí..

hodnocení

1x
Zřejmě se Vám laicky řečeno dostala rýma do ucha a nebo máte vpáčený bubínek. Zašla bych na ORL,tam Vám ucho profouknou a bude to dobré a nebo Vám předepíší antibiotika.

hodnocení

0x

To mi zní jakobyste si poškodil ušní bubínek. Je to možné? Pak k doktorovi. Od toho právě závratě jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]