Nejste přihlášen/a.
S podobnou diagnozou se setkávám leta.Léčí mě kožní a zkouší na mě nějaké masti.Obvykle se jedná o části nohou,záda,nebo ruce.Ale jen nárazově.na místech svědění žádné zduření ani zčervenání.Spíše to vypadá na dehydrataci,protože docházím na hemodialyzu.Krém ,velmi rychle působí.Je hydratující,obsahuje mentol a je chladivý.Obvykle se nedá určit místo svědění.
JABRAKA
Zkuste raději informovat lékaře. Máte malé děti? To by mohla být i dětská nemoc, třeba ta čtvrtá. Jinak moje manželka kdysi chytla s dcerou ve stejnou dobu údajně zarděnky. Holce nebylo nic, dělala v posteli kotrmelce, ale manželka měla podobné příznaky jako Vy, vyrážku, svědění i bolest kloubů, světloplachost a ležela s tím jako lazar přes týden. Ale potom dcera dostala znova něco, co bylo identifikováno zase jako zarděnky. Tak nevíme dodnes, co bylo to první a co to druhé.
Jste po operaci. Byl jste v narkoze? Nejsou ty tečky po injekční jehle? Není to reakce na ty desinfekce tam? Suchá až svědivá pokožka znamená nedostatek Zn a Fe. Pak je dobré užívat řepnou melasu, takový pendrekový sirup ze zdr.výživy a zobat dýňová semena.
Nebo: nejste po covidu, že by nějaký postcovidový projev?
Kupte si Dithiaden calcium. Je bez receptu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.