Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ajurveda a zkusenosti s poradnou

Od: richard* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,

rad bych navstivil a vyzkousel ucinky nejake Ajurvedske poradny.

Jsem z Klatov, ale predpokladam, ze nejlepsi zkusenosti budou v poradnach v Prazene.

Ma prosim nekdo tady z pritomnych nejakou osobni zkusenost s necim takovym?

Bylo mi doporuceno vybirat mezi temito:

ajurveda.sweb.cz/...

dr.frej.cz/...

drmartina.cz/...

http://www.ajur.cz/

Uvitam jakoukoliv radu ci pomoc tykajici se Ajurvedy. Predem dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Pokud by Vám pomohlo tak časopise Meduňka 5/2008 vyšel článek s názvem

Jak pomáhá čínská medicína.

Bylo mi Vás líto, tak se snažím alespoň trošku pomoci.

doplněno 20.06.10 14:28:

www.everest ayurveda.cz

richard*
hodnocení

moc dekuju :)

malvinka*

Není zač, ona má své kouzlo, pro lidi, kteří uznávají rovnováhu a harmonii. Já osobně uznávám raději přírodní cestu, syntetika mi moc nevyhovují.

richard*
hodnocení

ano, to mate pravdu, ja videl zacatkem roku nejaky dokument o Ajurvede a byl jsem nadseny, co vse se da napravit touto prirodni cestou, bez chemie. Ja osobne verim tomu, ze vse se da lecit jenoduse a o vsem se vi, ale farmaceuticke firmy z toho maji nehorazne penize.

malvinka*

Moje řeč. Mám také CD s ayrvédou... dost možná je stejné. Místo RTG se používala hlína vypálená na těle člověka na slunci. Také jsem zírala s upadnutou sanicí. Jaké jsou možnosti tisíce let staré.Užasně jednoduché a účinné. Jeden příklad za všechny. Ale co by na postupy řeklo Ministerstvo zdravotnictví? A kam by tekly finanční toky?*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]