Dobrý den, potřebovala bych poradit. Už dva dny v uchu slyším takový zvuk, zní to jako praskání bublinek. Připadá mi, jako by se mi sluch i zhoršil a praskání je někdy opravdu hlasité. Doktora mám další týden, ale zajímalo by mě, co by to mohlo být. Nevím, jestli to má s tím co dělat, ale také mne bolí hlava. Děkuju za váš čas.
Pravděpodobně zánět středního ucha, mám to teď také i s těmi bublinkami. Nemůžu si pořádně vyčistit uchošťourem ucho, docela to "bolí" na dotek a tři dny mě "braly" lehce i zuby. Do čtrnácti dnů je klid. Jsou na to i nějaké kapky do ucha, ale moc mi to hojení nezrychlují. Příčina je ofouknutí studeným vzduchem v autě nebo v průvanu.
Pěkný den, může to být zánět v uchu nebo nahromaděný ušní maz. Ten jak se posouvá dolů,tak to v uchu lupe. Zajděte si na ORL,tam poradí a zaléčí podle příčiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.