Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Equa bank zmizely penize

Od: leny* odpovědí: 4 změna:
Ahoj , je tu nekdo kdo ma ucet u equa bank? V sobotu 29.5 meli nejaky vypadek a problem s platbama. Nikde nic nebylo hlaseno posilal jsem ze sporiciho uctu na bezny, normalne prevod trva cca 10sekund,tentokrat se ale nic neprevedlo tak jsem to zkusil celkem 5x castku v celkove vysi 18 000 o cca 10 hodin pozdeji se pripsaly na bezny ucet ze sporiciho 3 platby ve vysi 11000 a ty zbyle 2platby ve vysi 7000 z uctu zmizely i s penezma.v bankovnictvi je psano jako odeslano ale uz nepripsano a penize z uctu zmizely nejdou ani vybrat pri kontrole v bankomatu na jejich klientske centrum se neda dovolat a na email nikdo nereaguje tak me zajima jestli mel nebo ma stejny problem jako ja..dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

0x

Zkontrolujte, jestli jste to omylem neposlal na nějaký jiný účet. Každopádně v každém případě to reklamujte u banky.

leny*
hodnocení

Kontrola probehla nekolikrat mam i vyfocene odeslane platby ze sporiciho a vyfocene prijate na beznem uctu ze ty 2 platby chybi , pracuji v italii a na pobocku se tak rychle nedostanu dovolat se na jejich call centrum je od soboty nemozne a na email neodpovi
gazda*

Tak ještě bych vyplnil na equabank.cz/... tu část "Kontaktujte mě". A zkoušel se dál dovolat na infolinku.

cutora
hodnocení

0x

Banky většinou přes víkend předělávají operační systémy, prostě dělají změny, optimalizují.

Vždycky mám na hlavní stránce informace, že se to bude dít. I po naběhnutí stránek potom mnohdy bývá problém.

Je to 14 dní, kdy měly být stránky v provozu, ale vždycky se při akci něco pokazilo, nebo jsem se třeba vůbec nemohla přihlásit. Je vidět, že to u Vaší banky také nezvládli. Pokud jste poslal ověřovací kód třikrát, tak ty převody určitě odešly.

Všechno se najde a dá do pořádku, v tomhle jim věřím.

Těch žádostí a reklamací budou mít nyní spoustu. Nebudete jediný.

Možná budete mít za pár hodin peníze automaticky připsané, vyčkejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]