Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vládní strana

Od: mevword odpovědí: 5 změna:
Zajímalo by mě ani nevím proč: když chce nějaký člověk založit vládní stranu tak jaký k tomu potřebuje kapitál kolik by potřeboval a také by mě zajímalo proč vládní strana musí mít minimálně tisíc zastánců jakoby chápu aby je někdo volil ale jak ty zastánce třeba získávají.
Prostě mě to jenom zajímá.
:) :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Napřed bych si ujasnil, co to vlastně je, vládní strana.

hodnocení

5x

Musíš udělat stranu, kterou budou voliči volit. Když jich obalamutíš dost velké procento, tak se vládní stranou stane automaticky

hodnocení

2x

Nelze založít vládní stranu, tak jak si úředstavujete. Jen normální stranu, ze které se po úspěšných volbách stane vládní strana.

Jaký kapitál potřebujete je k ničemu, páč to může být velice rozdílné.

sirokko
hodnocení

1x

V prvé řadě musíš koupit vagon koblih z pekárny, kterou si pak ukradneš koupíš sám.

ordoabchao
hodnocení

1x
Možná by stálo za pokus založit stranu s názvem "Vládní strana" a pak ji propagovat jako "tu jedinou správnou". Dříve nebo později inteligence voličstva klesne natolik, že na to skočí. Tento nápad mám odteď patentovaný. :)
Další možnost již kdysi provedla KSČ, když uzákonila svou vedoucí úlohu a ostatní strany byly jen pro ozdobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]