Nejste přihlášen/a.
Hello Bank řadím mezi ty horší banky. Kdysi jsem si tam založil BÚ a SÚ kvůli úrokům když byly ještě na nějaké lepší výši. Jinak je to banka se službami nic moc a hlavně když nastane nějaký problém tak je to hrůza s nimi řešit. Vůbec jich nezajímá, že má někdo nefunkční účet a nemůže s penězmi disponovat a řeší se to s bankou třeba i několik týdnů než se to nakonec uráčí opravit a zprovoznit. Mám s tím nemalé zkušenosti a podle jejích fóra nejsem sám kdo s touto bankou řeší nějaké problémy.
To, že by se podepisovalo při zakládání účtu, že se neodmítá kreditní kartu tak o tom nic nevím a bude to asi nesmysl. Já jsem při zakládání účtů nic takového nepodepisoval. Alespoň si nic takového nejsem vědom.
BÚ i spořák jsem zakládal online,ještě když byli úroky co k čemu.Kreditku mi nenabízeli,ale poslali debetní kartu,tu jsem ani neaktivoval a dnes úrok 0,4% do 200litrú je slabota jak všude.To,že to byla kampelička, bych se nebál,vklad je jištěn.Jsou i banky s lepšími službami.
Tak to si člověk asi moc nevybere. Jsem student a chtěl bych si tam vložit 100 tisíc a odkládat si tam měsíčně něco.
Z Rajfky není možné odesílat peníze kamkoliv jinam.
Moneta zařídila bonusový úrok a podmínky které jsou pro studenta nedosažitelné.
Creditas se zdá fajn ale od toho podrazu z minulého roku jim nevěřím.
Je to malá banka, proti jiným bankám nenabízí skoro žádné služby navíc kromě účtu a kreditek ale pokud je člověk nepotřebuje tak to nevadí. Mají simpaticky jednoduché IB i smart banku a plusem jsou i 3 výběry ze všech bankomatů zdarma každý měsíc. Tento měsíc již také zavedly Google Pay. Takže momentálně asi poslední minus které mají tak zatím nepodporují okamžité platby.
Dobrý den, ano mám u nich spořící účet. Potřeboval jsem peníze uložit na účet, kde budou kdykoliv dostupné.
Volil jsem Hello banku s důvodu, že jsem si mohl vytvořit S.Ú. zdarma, bez vázaností a poplatků. Mnoho bank požaduje, že k vytvoření spořícího účtu je třeba běžný účet. Mám u nich jen spořící, a zatím je to nejleoší účet na trhu a jako jedna s banka nabízela úrok i na svém běžném účtu, což žádná banka dnes nenabízí. Bohužel úrok na spořícím účtě kles z 1% na 0.6% ročně a na běžném účtě klesl z 0.6% na 0% ročně. Kdyby to nechali tak, tak si založím i běžný účet a peníze bych nechal kumulovat tam. Ovšem i tak má Hello bank nejlepší spořící účet bez podmínek na našem trhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.