Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověd ze zaměstnání

Od: joseph odpovědí: 2 změna:

´Dobrý den- mám dotaz -od 1.6.2021 mi běží výpověd kterou jsem podal já z důvodu nastoupení do zaměstnání s lepšími podmínkami.

V tomto zaměstnání na mne budou čekat do 18.6 2021 -nynější zaměstnavatel slíbil že když seženou za mne náhradu bez problému mne pustí. Ale co když nenajdou a já nesplním nástup do nového zaměstnání.

Zajímá mne kdybych uskutečnil ten způsob který mne není příjemný - po 20.6, do nynější práce už nepřišel ...jaké sankce mne čekají?

Děkuji za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eman
hodnocení

2x
To už se tady řešilo tak tisíckrát. Nedoporučuji, původní zaměstnavatel po vás může vymáhat škodu způsobenou vaší nepřítomností...

hodnocení

0x

Důležité je, co je to za práci. Pokud zaměstnavateli škody vzniknout nemohou, zabalit to můžete. Mnohem lepší je zatlačit zaměstnavatele do kouta tím, že chcete dodržování všeho, co se dodržovat má. Tam většinou skuliny jsou. Málokdo plní vše na 100% a pak se takového urejpaného zaměstnance ještě rád zbaví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]