Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mamka podvádí taťku

Od: karolin odpovědí: 26 změna:
Dobrý den, asi na začatku března jsem si omylem v mamčině mobilu všimla její konverzace s nějakým klukem. Nechala jsem to být, ale zvědavost mi nadala a za pár týdnů jsem si pročetla jejich zprávy (vím, že by se to nemělo...). Zjistila jsem, ze je to nejaky mlady kluk asi o 15 let starsi nez moje mamka. Jejich konverzace byla takova podivna, k tomu samy srdicka... Nakonec jsem to nechala byt. Ted nedavno jsem psala babicce z mamky mobilu a nestacila jsem se divit. Byla tam konverzace jak s tim klukem, tak jeste dalsim ,,milencem". Je to pravděpodobně nejaky kamarad jejiho kolegy z prace. No, rekla bych, ze zpravy s nim jsou jeste horsi...myslim, ze vi, ze ma mamka manzela narozdil od toho prvniho kluka, ale oba delaji jakoby nic. Videla jsem i zpravy, kde se domlouvali na schuzce, ten den byl tatka na sluzebni ceste. Mamka me nechala doma samotnou, rekla, ze jde navecer s kamaradkou do kavarny. Casto taky vecer chodiva se psem treba na 2,5h prochazku, coz nikdy nedela. Chci to hrozne rict tatovi, ale nevim jak. Nevim, jak bude reagovat... Nedokazu si predstavit, ze by se rozesli, oba jsou pro me vsechno. Jsem fakt zoufala, hrozne casto kvuli tomu po nocich brecim. Prosim poradte mi.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, když člověk dělá špatnou věc (např. někoho šmíruje), tak musí počítat s tím, že se mu to někde vrátí. Vy jste vůbec neměla ty zprávy v mobilu číst a už vůbec ne opakovaně - nyní "sklízíte úrodu" své zvědavosti a jste z toho špatná. Nechte rodiče, ať si to vyřeší a nepleťte se do toho. Zdravím!

Přesně tak, řekne to tátovi a máma ji prokleje, nechat to být
liska5

Spíš táta bude trpět a sbalí se.

michael*
A jak si to mají rodiče vyřešit když o tom ten druhý neví? Bože, to je zas kádrování...,, sklízíte úrodu své zvědavosti :-O
Slečna by měla jít za maminkou a říct jí co zjistila. Měla by ji dát jasně najevo že tohle chování není fér. Říct jí, že je znechucená tím, jak hnusně podraží člověka který by ji měl být nejblíže.
Jako syn/dcera bych takové chování ani jednomu z rodičů rozhodně netrpěl.
Svět Holt není růžový a ne vždy jde vše tak, jak by jsme chtěli. Jsou to vždy ti nejbližší kteří nás mohou svým chováním takto hluboce zklamat.

daniela1
hodnocení

5x

Nechci být podezíravá, ale docela mě pobavilo "mlady kluk asi o 15 let starsi nez moje mamka". Sice v dotazu není věk tazatelky, ale i kdyby jí bylo jenom 10, maminka byla o 18 let starší a mladý kluk o 15 let starší, dává to dohromady 43 let mladého kluka. :)

Nevím, jaký vztah máte s mamkou mezi sebou, ale já bych to zkusila nejdřív probrat s ní, než to takhle říkat tátovi. Že si vdaná žena píše s někým jiným a případně se s ním i sejde, sice není úplně standardní situace, ale nutně to z nich nedělá milence. Třeba v tom ani nic vážného není.

A krutá realita je, že jestli současné manželství mamince skutečně nevyhovuje, její dcera bude mít pravděpodobně velmi malý nebo dokonce žádný vliv na to, jestli v něm zůstane. Tohle si budou muset ujasnit dospělí mezi sebou, ať už to bude ujasnění mezi maminkou a jejími známými nebo jenom mezi mámou a tátou.

karolin
hodnocení

Preklepla jsem se- mladsi, dekuji vam za odpoved

Měli by se ti puberťáci nějak zabavit

hann
hodnocení

4x

Já být tebou, tak bych to tatínkovi neříkala, byl by z toho špatný, možná by došlo i k rozchodu rodičů. Řekla bych to mámě, že jsi je spolu třeba viděla a chceš vědět na čem jsi, protože tatínka máš ráda..A jsi z toho špatná. Měla by si uvědomit, že ubližuje vám oběma. Dozvěděla jsi se něco, co jsi vědět neměla, ale když už to víš a budeš to v sobě dusit, můžeš v sobě vypěstovat nenávist. A to není dobře, aby si se trápila.

karolin
30.05.21 19:02
hodnocení

*srdce*
id

Ty můžeš cizím rozdávat srdíčka a máma ne? Přeji ti, aby tě puberta brzy opustila.

hodnocení

3x

Nic jsi neviděla a nečetla. Není to tvoje starost. Navíc velmi pochybuju, že by si mamka nedávala pozor na mobil, kdyby tam měla toto. Mazala by zprávy a nikomu by mobil nepůjčovala. Nech to být, třeba si to jen špatně vysvětluješ.

karolin
hodnocení

Ona si je maze, ale obcas jsem se koukla driv, nez to vymazala...ale asi mate pravdu...budu delat jakoby nic

liska5
hodnocení

2x

Nic tátovi neříkej! To by to teprve spělo k rozvodu. Ne on, ale mamka musí změnit chování. Mobil mamky už neber do ruky! Řekni jí, ať si vymazává zprávy, abys ani omylem nenarazila na něco, co by mohlo rozbít Vaši rodinu. Když se bude zlobit, žes jí lezla do mobilu, tak řekni, že se omlouváš, ale vrtalo Ti v hlavě, proč tak často a na tak dlouho odchází z domova, když je otec pryč. Víc do toho nešťourej, to je věc dospělých. Plno věcí může být jen taková legrace. Taky nevíš, jestli je otec zcela bez viny...

karolin
hodnocení

Dekuji, priste ji to reknu a uz ji ty zpravy tedy radsi projizdet nebudu...jen mi to proste snad do konce zivota bude vrtat hlavou

id
hodnocení

1x

Jestli chceš dělat dusno v rodině, tak začni u sebe. Řekni mamce lezu ti do mobilu, čtu co nemám a to opakovaně. Vyčkej co mamka odpoví.

Víš veliký prd, jen si domýšlíš věci, které se třeba nestaly. To, že někomu pošlu srdíčko neznamená, že s ním skončím v posteli. Jen ty máš ve všem jasno. Mamka podvádí taťku, hmmm *zed*

karolin
hodnocení

Uz ji do toho mobilu lezt nebudu, ale bude me to trapit navzdy... Navic je mi divne, ze driv chodila s kamaradkou vetsinou jen, kdyz byl doma tatka a ted...

Karolin, nech tomu volný průběh, jestli je to pravda, stejně to jednou rupne. V žádném případě neříkej ani mamce ani taťkovi, že jsi jí lezla do mobilu. Ublížila bys sama sobě.

hodnocení

1x

Poučení do budoucnosti... cizí telefon (včetně a hlavně partnerů a rodiny) je TABU... *tyty*

111®
hodnocení

0x

no každá rada je drahá, ale říci taťkovi o svém podezření je lépe jak zastihnout mámu s cizím mužem v posteli, což se stalo vnukovi...

pb®
Každý příčetný člověk přece ví, že domu se milenec netahá.

sirokko
hodnocení

0x

Myslíš si, na jakou jsi nepřišla křivdu, ale sama děláš to, co se nemá a do čeho ti nic není. Lézt někomu do soukromí je k zblití. Tak se nad sebou zamysli, a hned ti bude lépe i při pomyšlení na to, že si mamka chce užít. Ty o moc jiná nebudeš.

chacha
hodnocení

0x

Mamka šla do kavárny...

To jako fakt?

Nejsou ještě náááhodou veškeré podniky uzavřené?

karolin
hodnocení

Tak v Cr jsou zahradky normalne otevrene...

hodnocení

0x
Prekérní situace. Nepráskneš to, budeš za sketu u otce. Práskneš to - rozhodíš si to u povedené matinky. A za vším je "jen" prolízání cizího mobilu. Nejlepší asi bude na vše zapomenout. Rodiče si to musí vyřešit sami.

hodnocení

0x

id, nebuď na ni tak zlý, chápej starosti mladé holky. A karolin, nic nevíš, nezasahuj do toho a cizího telefonu se už nedotýkej. Užívej si svoje radosti, přijdou tvoje lásky a taky by ti vadilo, kdyby ti někdo četl tvoje konverzace. Přeji ti hodně šťastných úsměvů! *slunce*

hodnocení

0x

Já bych to tátovi řekl , a nebo mámě domluvit .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]