Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ze 2000kč do 20.000kč

Od: jmenonwm odpovědí: 9 změna:
Jak neboli jakým způsobem ze 2000 kč udělat 20.000 kč, mě napadlo jako příklad něco koupit a prodat to dráž.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

10x

Domalovat nulu.

hodnocení

5x

Vsadit si na zápas s kurzem 10 a doufat *smich*

Já třeba přemýšlel, že si vsadím na hokej se Švédskem, když naši prohrávali 0:2 a kurz byl 15, ale pak jsem si řekl, že takovej magor nejsem. No, chyba, otočili to na 4:2 :-D

Jinak samozřejmě, pokud máte možnost něco cenného koupit za zlomek ceny, tak na tom můžete solidně vydělat.

hodnocení

4x
Zkus zavolat na Bahamy Kožennému, jistota desetinasobku:)
ODS Vašík Klausů více takových Kožených :)

hodnocení

3x

Přidat /nejlépe vydělat si/ k tomu 18 tisíc. Jaga.

hodnocení

2x
Sázková kancelář,vsadit kurs 10.mikihans rychlejší

hodnocení

2x

1. Ak by niekto poznal sposob ako to spravit, bol by na internete a radil ostatnym alebo by si kdesi uzival peniaze?

2. Vam nechodia do mailu rozne uzasne ponuky na investovanie?

3. Legalne zdesatnasobit sumu v kratkom case je velmi malo pravdepodobne, snad len vyhrou v loterii alebo pri spravnom sportovom tipe.

Přesně tak. Já teď jeden trik využívám co vynese desetinásobek /zhruba/ a fakt nebudu tak blbej, abych to poradil všem. Je to legální a skoro pro každého.

Jinak někdy se zadaří na burze koupit něco levně a draze prodat, ale to je potřeba tomu aspoň trochu rozumět a mít štěstí.

hodnocení

2x
Za dva tisíce návštštěva hobby marketu a pořízení základní výbavy nočního zámečníka. Pak už se jen nenechat chytit při "práci" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]