Ahoj, prosím o váš názor na věc. Pracuji v soukromé školičce a od Vánoc k nám chodí nové dítě, jehož rodiče jsou rozvedení a dítko si nějak střídají. Mezi mnou a daným tatínkem vznikly sympatie, které jsem nikdy s žádným jiným rodičem neměla, a postupem času se prohlubují (pořád se po sobě díváme, usmíváme, většinou navážeme konverzaci, povídáme si třeba i o soukromých záležitostech, když tam není nikdo jiný, vždy dá na mě, i když si myslí svoje atd.). Začali jsme si občas i psát při různých příležitostech, ale to jen o obecných věcech nebo zájmech. Přítelkyni žádnou nemá, to mi řekl nedávno v jednom rozhovoru v nějaké souvislosti. Zatím je to všechno ale takové spíš obecné, i když o sobě hodně věcí vzájemně víme, i soukromých, ale nikdo nevysílá žádné jasné signály. Jenže vlastně vůbec nevím, jestli i on ke mně něco cítí a není třeba jen takto milý obecně, prostě jestli to není jen taková jeho povaha. Každopádně s ostatními se takto vůbec nebaví, takový vztah má jen ke mně a začínají si toho všímat i ostatní. Už na mě padl i dotaz, jestli spolu něco máme, že takto se k jiným nechová. V únoru jsem měla narozeniny, dítě se asi tatínkovi zmínilo a poslal mi jako jediný pěkný, trochu i osobní, dárek… Teď jsme se shodou okolností náhodně potkali úplně při jiné příležitosti a on mi nabídl tykání. Máte nějaké rady, jak opravdu nepřímo a nenápadně zjistit, jestli i on ke mně něco cítí, nebo je jen takový,,slušný"? Já se neodhodlám s tím za ním přijít na rovinu, jsme ve špatné situaci co se týče práce, a tak nechci mít potom nějaký trapas, kdyby si to vyložil jinak a opravdu to tak nemyslel, já bych se asi hanbou propadla. Naopak ano, jsme dospělí lidé, normálně bych šla na přímo, ale v této situaci se opravdu bojím a stydím udělat první krok já, třeba to mám jen vsugerované..
Pořád se po sobě díváte, ale zároveň nikdo nevysílá žádné jasné signály?
Variant je vícero - může po vašem naťuknutí projevit zájem a bude to fajn, nebo nemá zájem a jenom ho baví flirtovat, nebo má zájem, ale zjistíte, že vztahově spolu nefungujete, nebo můžete čekat, čekat a čekat... Nikdo nemá věšteckou kouli, musíte se rozhodnout sama.
Dobrý den, možná ten pán o Vás zájem má, ale není mu co závidět, kdyby to klaplo - měl by na krku nevyzrálou, nejistou a nesebevědomou bytost. Doufám, že to ten pán "ukočíruje" jen v mezích slušnosti. Zdravím!
Zdravím. Domnívám se, že kdyby o Vás měl zájem jako o ženu, už by Vás pozval minimálně na kávu a pokec od ledna, kdy jste toto zde (i jinde) řešila. Nikam se to neposouvá..Takže podle mne je jen zdvořilý a slušný.
Ta paní se touto smyšlenou otázkou baví i jinde na jiných poradnách. V jedné dokonce zapomněla, že napřed psala o chlapečkovi a pak napsala, že to je holčička a lidé si toho všimli. A teď už se poučila, tak raději píše "dítko" a neurčuje pohlaví. Takže se tady bavíme s trollem. Ale je to nějaký začátečník, nebo mu chybí fantazie, protože omílá všude jedno a to samé.
Můžu vám říct na rovinu, že zájem má. Není to žádná slušnost. Běžte do toho.
pampam
Myslíte to vážně, nebo ironicky a když se odhodlám, tak budu za blbce? Dost mě totiž překvapila ta nabídka toho tykání, nevím proč jinak by si chtěl tykat. Jenže když bych dala najevo něco já a on to tak vůbec se mnou nemyslel, tak bych se při každém dalším setkání asi propadla hanbou. Opravdu může být jen takový milý.
Myslím to smrtelně vážně. Jsem v mužském těle přes 60 let, tak vím jak funguje včetně uvažování. Nemáte se čeho bát. Takhle milý chlap pro nic za nic neexistuje. Vidí za tím něco víc, ale bojí se co vy na to. Proto dělá jen malé krůčky stejně jako vy. Chlapa je potřeba nakopnout, pomoct mu. Už vás nemůže chytit za vlasy a odtáhnout do jeskyně.
To su take pubertalne napady ako "nepriamo a nenapadne" zistit. To sa neda a dospela zena by sa ani nemala takto pytat. Rovnako dospely chlap, ak ma zaujem, by sa mohol uz davno prejavit pozvanim niekam. Skusit pozvat a pocitat vopred s moznym odmietnutim.
Pozvite ho niekam (kava, prechadzka po meste, ...), to je jasny signal.
Este sa mi zda, presne tato otazka uz niekde bola.
Je rozvedený, tak je možná opatrný, s vámi už to má docela dobře rozjeté. Ale je možné, že má takto vícero žen a tak si vás oťukává a vybírá. Ale stejně už to trvá dosti dlouho, kdyby měl zájem, že se tedy ještě nevyjádřil. Asi tomu nakonec budete muset vy sama nějak pomoci, nějak nevtíravě, promyslet to. Musíte zjistit na čem vlastně jste. Aby jste dlouho nečekala a nakonec zistila, že jste si dělala plané naděje.
To to ještě trvá? Tohle už jste tady řešila. Situace je pořád stejná? Nebo jde zase o jiného tatínka? Jestli to je jeden a ten samý, tak si nedělejte žádné iluze. Zájem nemá, to už by se za tu dobu určitě projevil.
Pán bude opatrný. Musí Vás musí Vás oťukat ("š" tam dá později ) ) Si představte že by to nevyšlo, a vy jste ho obvinila že je úchyl ýe Vás obtěžuje. Chce to risknout, řikáte že si píšete i soukromí. Tak přese nějaký koníček.. Jestli Vás to naučí
Děkuji všem za rady, zítra jdeme spolu posedět na zahrádku Přišla řeč, nabídla jsem to probrat jinde a řekl, že můžeme. Tentokrát už to ale nechávám asi na něm, musí se vyjádřit on z jeho strany..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.