Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení

Od: rousky odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer,
je tady někdo, kdo má potvrzené, že nemusí nosit roušku? Už několik dní hledám nějaké informace, ale nemohu najít,kromě tedy vypsaných výjimek. Nevím na koho se mám obracet, tak to zkouším tady. Nemá někdo s tím zkušenost nebo nenašel někdo více informací? Děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prinumo
hodnocení

4x

Zdravím, říkáte, že výjimky jste našel, tak co chcete víc? Nošení respirátoru je zkrátka povinné až na výjimky. Pokud spadáte do některé z výjimek, skočte za doktorem, požádejte o potvrzení a to pro jistotu noste u sebe. Nehledejte v tom vědu.

rousky
hodnocení

Děkuji moc.

hodnocení

0x

Moje kolegyně žádala o vyjímku na alergologii. Má těžké astma, několik různých alergií. Doktorka ji řekla, že na toto ji vyjímku napsat nemůže, maximálně neschopenku. Prý se vyjímky dávají jen mentálně postiženým, kterým nelze vysvětlit proč ji mají nosit.

jericho

jako je poslanec Volný nebo Vašík Klausů

rousky
hodnocení

Děkuji moc, myslela jsem si to.
Nějak se mi nechce věřit že by těžké astma nemohlo být důvodem
Ale doktorka by to měla vědět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]