Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Je mi 19, mám maniodepresi a byl jsem závislý na prášcích, jenže se to změnilo někdy minulý týden, kdy jsem všechny prášky na psychiku sám od sebe vysadil.
Cítil jsem se dobře, ale bohužel, dobrá nálada odešla a přehouplo se to dolů.
Teď jsem v depresi, je mi opravdu mizerně a nevím, co dělat.
Snad jen přemýšlím nad tím, že bude líp. Asi bych měl mluvit s doktorem,ale nechci obtěžovat. Léky mám... Tak asi se nedokážu odhodlat, proto píšu tady.
Je mi 19, mám maniodepresi a byl jsem závislý na prášcích, jenže se to změnilo někdy minulý týden, kdy jsem všechny prášky na psychiku sám od sebe vysadil.
Cítil jsem se dobře, ale bohužel, dobrá nálada odešla a přehouplo se to dolů.
Teď jsem v depresi, je mi opravdu mizerně a nevím, co dělat.
Snad jen přemýšlím nad tím, že bude líp. Asi bych měl mluvit s doktorem,ale nechci obtěžovat. Léky mám... Tak asi se nedokážu odhodlat, proto píšu tady.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]