Nejste přihlášen/a.
Cviky na krční páteř. Na netu jich bude. Provádět přesně a s dýcháním, sedět n. stát u toho vzpřímeně. Nahřívat a masáž šíje. Neskákat, vynechat prudké pohyby i dlouhé sezení v jedné pozici. Jinak více pít.
Kdyby to trvalo déle, tak k lékaři, to se nedá nic dělat. Když nechcete za obvoďačkou, objednejte se na rehabilitační odd. Tam není třeba doporučení. Lékař vás probere a stanoví, co dál.
Tak si zkuste v lékárně koupit něco na páteř, nějaké mazání. Určitě vám poradí a občas si vzít prášek na bolest a když to nepřejde, tak stejně k doktorce musíte jít. Asi mám podobný problém, jak sedím, tak mě něco bolí zase v zádech a někdy mě i píchá v hlavě. Venku při chůzi nic, Utlumilo se to tím mazáním, k lékaři se mi také nechce.
Máte možná potíže s krční páteří, chtělo by to rehabilitaci, většinou se s tímto problémem chodí 10x na elektrolečbu. Také vám může lékař "opíchnout" ztuhlé svaly, tím dojde k úlevě. Z mazání je dobrý Voltarem emulgel Forte, nebo Ďábelská mast, obsahuje výtažek z byliny ďábelský dráp a hezky na takové potíže pomáhá. Teprve když dojde k úlevě, tak se cvičí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.