Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplacený antivir

Od: miroslav5 odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer. Na internetových stránkách je antivir placený. Zaplatil jsem si roční předplatné převodem z mého učtu na učet společnosti. Po zaplacení mi měl přijít na email aktivační klíč. Aktivační klíč mi ale nepřišel. Lze zjistit podle čísla učtu a emailu společnost která získala peníze a klíč mi neposlala případné vrácení částky? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kdy jste platil? Kolik dnů uběhlo od platby? A co má společnost na stránkách? Co jsem se díval, tak Norton má na zaslání 14 dní při platbě převodem. Při platbě kartou je aktivace obratem. Především čtěte, co jste "podepsal" a zaplatil... dáte odkaz na AVG vaše stránky? Ozvali se vám do e-mailu?
doplněno 27.05.21 20:45:

Ještě doplním ze stránek AVG...

Zpracování platby může trvat až 5 pracovních dní od data převodu příslušné částky. Při provádění platby převodem s tímto počítejte.

Takže kolik je to dní od platby?

hodnocení

1x
Ty sis koupil antivir a nevíš jaký?

milan7
hodnocení

Je to antivir AVG.

Kupoval sis to přímo u AVG a nebo přes deset překupníků?
libor8
hodnocení

Koupil jsem z internetových stránek. Napřed jsem nainstaloval nabídli mi předplatné na 1.rok abych mohl využít antivir v celém rozsahu.

"Koupil jsem z internetových stránek"

Víte aspoň z jakých? Internetových stránek jsou mraky.

Řada z nich je podvodných. Pokud chci mít jistotu, že nenaletím, kupuji programy zásadně jen na oficiálních stránkách "výrobce".

A ptá se Miroslav, Milan, nebo Libor:-D

boba - No jo, v AVG se zřejmě nemohou rozhodnout, komu z těch tří to mají vlastně poslat *smich*.

takylibor

Všichni čtyři *smich*

renejaarudolf

Všichni čtyři *smich*

hodnocení

0x

Společnost a její adresu zjistíš na stránce, kde jsi antivir koupil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]