Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Na internetových stránkách je antivir placený. Zaplatil jsem si roční předplatné převodem z mého učtu na učet společnosti. Po zaplacení mi měl přijít na email aktivační klíč. Aktivační klíč mi ale nepřišel. Lze zjistit podle čísla učtu a emailu společnost která získala peníze a klíč mi neposlala případné vrácení částky? Děkuji.
Ještě doplním ze stránek AVG...
Zpracování platby může trvat až 5 pracovních dní od data převodu příslušné částky. Při provádění platby převodem s tímto počítejte.
Takže kolik je to dní od platby?
Koupil jsem z internetových stránek. Napřed jsem nainstaloval nabídli mi předplatné na 1.rok abych mohl využít antivir v celém rozsahu.
"Koupil jsem z internetových stránek"
Víte aspoň z jakých? Internetových stránek jsou mraky.
Řada z nich je podvodných. Pokud chci mít jistotu, že nenaletím, kupuji programy zásadně jen na oficiálních stránkách "výrobce".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.