Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSSZ, jak funfuje?

Od: jp odpovědí: 10 změna:

Potřebuji na OSSZ kvůli důchodu, online objednat se, mi nejde. Jde mi o to, když se tam vydám, abych tam nešla zbytečně. Normálně jsem tam chodila bez předběžného objednání, ale když je ta doba covidová? Budou se se mnou bavit, není to teď jinak?

( Překlep v nadpisu, omluva, nejde mi to opravit.)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Fakt čekáte přesnější informaci od poradny než přímo od nich po telefonu?

doplněno 27.05.21 10:12:

Aspoň jste mohla uvést okres.

jp
hodnocení

Když neznáte odpověď, tak nereagujte !

Promiňte, já myslel, že vás to nenapadlo. Nebo pokud nezvládáte zavolat, taky se jim dá napsat mail. !

hodnocení

2x

Objednáte se online takto:

www.cssz.cz - sjedete po stránce dolů až k odkazu Kontakty a zde v nabídce najdete Online objednání na pracoviště. Na to kliknete. Otevře se Vám barevná mapka okresů. Najdete si podle místa trvalého bydliště svůj okres, na ten kliknete. Otevře se nabídka Výběr služby. Vyberete z nabídky a zakliknete to, co je nejblíž Vašemu požadavku. "Kvůli důchodu" je široký pojem, tak snad si z nabídky vyberete. Kliknete na Pokračovat a zde si už vyberete přímo den (zelené obdélníčky znamenají volné dny) a hodinu. Malé bílé kolečko u vybraného času zakliknete a opět dáte Pokračovat. Na další stránce zadáte jméno a příjmení, e-mail a telefon, potvrdíte, že nejste robot a kliknete na Odeslat.

jp
hodnocení

To znám, to jsem dělala. Do konce června tam není zelené políčko t.j. volno a dál mne to nepustí. Pak budou asi dva měsíce prázdnin...

Na OSSZ nemají prázdniny. Není to škola, je to úřad. Mají normální úřední hodiny. Zkuste se podívat začátkem června, možná se otevře k objednávání červenec.

jp
hodnocení

S těma prázdninama to byl přeci vtip...

Ovšemže jsem to pochopila, ale připadlo mi to spíš jako hledání problému tam, kde není. Samozřejmě se můžete na stránce svého okresu podívat do Kontaktů, jsou tam e-maily všech vedoucích oddělení, a napsat přímo vedoucí(mu) oddělení důchodového pojištění. Nepřichází v úvahu, že byste snad nedostala odpověď.

hodnocení

1x

Objednávky fungují jen pokud si chcete zažádat o důchod. Jinak můžete přijít kdykoli v ůřední hodiny. Alespoň takto to funguje u nás.

hodnocení

0x

Minulý týden jsem tam byl sice jen na podatelně a paními chtěl dát roušku,ať můžu dál (někde po cestě od auta jsem ji ztratil) .Dál jsem nepotřeboval jan podat dokument-zaevidovala a bylo to-alefungovali bez opbjednání aůle tuším tzkrácená prac odba -místo do 18 tak jen od 16.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]