Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid testy ve firmách

Od: libor007® odpovědí: 1 změna:
Přátelé, nevíte někdo, jak je to s AG testováním ve fimách? Od června bude omezen počet testů na pojišťovnu na 1xtýdně. Zaměstnavatel má najaté lidi, kteří dělají klasické stěry a vykazují to na pojišťovnu. Jenže se středečními antigeny prováděnými ve firmě si jaksi o víkendu do restaurace či na jinou službu nezajdu. Můj test tedy vypotřebuju pro pracovní účely a na soukromý už nebudu mít nárok. Postupuje firma správně, nebo by testy měly být v její režiji a já bych měl mít ty 4 antigeny pro sebe?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

K tomu se s dovolením háčkuju. Taky nás v práci testují a já bych kvůli dovolené, potřebovala ty dva pcr pro osobní účely.

výtka
Upozornění od sys maverick 27. 05. 2021 11:36:33
Jako registrovaná můžeš použít tlačícko oblíbené. Přidáš si dotaz k oblíbeným a v pohodě ho najdeš. Ty jsi místo toho odpálila otázku z nezodpovězených dotazů... Pro svůj osobní prospěch jsi snížil šanci na odpověď (někdo filtruje nezodpovězené)
Taky by se na to mohlo vztahovat pravidlo Z1 ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]