Nejste přihlášen/a.
No pokud informujete notáře pokaždé, když se vydáte na ulici, tak ano. Ale jinak ta možnost, že očkování dopadne špatně, je menší, než že vás na ulici přejede auto.
Já bych vám píchla vitamín B12. Velká většina lidí ho má nedostetek a injekční podání je neúčinější. Dál nějaký účinný vitamín D3 třeba tenhle za pár drobných: lekarna.cz/... Také ho většina lidí má brutální nedostatek a v souvislosti s COVIDEM je to zásádní věcička.
"Nejhorší" jsou údajně AstraZeneca, má v Evropě a ve světě horší pověst kvůli nežadoucím účinkům, a jednorázový johnson+johnson.
Podle průzkumů se jeví jako nejlepší Pfizer a Moderna. Pfizer mají k dispozici ve velkých očkovacích centrech, protože se musí skladovat v extrémně mrazivých podmínkách, které se nedají u praktických lékařů dodržet.
Všechny vakcíny mají dvě dávky. Pouze J+J jednu.
ty "hodný"vakciny by měly bejt Pfizer (resp. Comirnaty) a Moderna, a ta "zlá"AstraZeneca, případně i Janssen, ale to je stejně v podstatě blbost (navíc platí to, co si kterej manipulátor zrovna usmyslí, dle maďarskejch vládních kruhů je zrovna Pfizer nejhorší (a Sputnik nejlepší)), bejt váma, tak to vůbec neřeším;
nicméně teda platí, že na očkovací místa by se AstraZeneca (ani Janssen) vůbec neměly dostat (ani ta Moderna, ale tou kupodivu navzdory vládnim řečem o její rezervaci jen pro praktiky nejspíš pořád některý očk.centra i 1.dávku očkujou, no třeba maji velký zásoby)
oficielně si ovšem vakcinu vybrat nemůžete, i když fakticky ano, protože si dopředu vybíráte buď očkovací místo, nebo očkujícího praktika (to spíš jen teoreticky - zkuste si najít praktika, co má volný očkovací kapacity a eště pro mladší ročníky (soudím, že k nim patříte)) - v obou případech můžete předem zjistit, jakou vakcinu dané místo používá, a (ve spoustě případů) jakou nejspíš dál používat bude, jen se obávám (vzhledem k naivitě dotazu) jestli vůbec zvládnete zjistit, kde se co očkuje...
no, můžete si hrát: ockovani.opendatalab.cz/... (zvolit "očkovací místa"(nebo praktici), vybrat kraj, vybrat si konkrétní očk. místa a u těch si rozkliknout "stav vakcin"(u praktiků byste si spíš musela převíst data do tabulky, a v tý si seřadit data dle místa + počtu vakcin + druhu vakcin - jak jsem napsal, stejně by to bylo na nic), a jak jsem napsal, stejně je nesmysl zjišťovat si vakcinu i u těch očk. míst (ale jak je libo), to radší zjišťovat si, jak moc mají obsazeno, a podle toho si vybrat s míň obsazenejma termínama...
Já nechápu tu hysterii kolem očkování. Vždyť očkování je tu už tolik desítek let a najednou se všichni můžou zbláznit, že je to určitě zabije, že zmutujou a já nevím co všechno. Ale asi jste v podstatě šťastní lidé, když je takováhle maličkost ve vašich očích velký problém.
Třeba kvůli tomuhle.
Vaše experimentální ,,vakcína,, není vůbec vyrobená stejnou technologií, aby byla nazývána vakcínou. To za prvé, ale nikdo tohle nebere v potaz.
Video není dlouhé, a ten konec stojí za to, lidí ,,oočkovaných,, proti covidu zemřelo už tolik, že převýšily počty po očkování všemi ostatními vakcínami.
Ano, je to USA, ale kdo zaručí, že se to nestane i u nás, po druhé dávce, nebo až nastane podzimní čas chřipek a mutací covidu?
-----------------
Ale bude to asi zbytečné, každý svého štěstí strůjce.
Dnes jsem dostala druhou dávku vakciny Pfizer. Šla jsem zcela bez obav. Na první dávku byla dlouhá fronta, teď už je volněji. Po aplikaci vakcíny se má čtvrt hodiny sedět v čekárně očkovacího centra okres.města. Sestra už končila, tak jsem se jí zeptala, jestli už mohu na kolo, že to mám domů ještě kus, a taky jsem se zeptala, jestli tam vůbec někdo někdy zkolaboval. Sestra řekla že od začátku očkování nezažila u nikoho komplikace.
Myslím, že si vybírat moc nebudete. Já brala to, co měli, a nic mi to neudělalo. Dcera měla taky Pfizer a asi tři dny byla hodně unavená. Jenže ta byla zničená kantorskou prací, tak víkend prospala. Její tchyně dostala Astru Zeneca, a ta si nijak nestěžovala. Po druhé ji bolela jen hlava. Moje sestra dostala před Astrou Zeneca pár tablet na ředění. Ta v září už covid prodělala, teď měla po očkování mírnou dvoudenní chřipku. Podle pokynů, co dostali, to bylo v normě. Domluvte se s obvoďákem, čím bude očkovat. Myslím, že Modernou, ta je podobná Pfizeru.
Jednoznačně bych se připravil. U notáře bych ihned veškerý majetek rozdělil dědicům. Před odchodem na očkování bych na věšák připravil nějaké fešné (pokud možno značkové) šatičky a pod ně luxusní botičky, v katalogu rakví vybrat nějakou trendy rakvičku a hlavně sepsat životopis, aby smuteční řečník měl ulehčenou práci a mohl sesmolit nějaké ty pindy. Na flashku nahrát pár oblíbených písniček, ať je DJ nemusí pracně vyhledávat. Kdo je připraven, není překvapen!
Zdá se, že máte obavy z očkování a máte z něj nepříjemné pocity. Tento strach je pochopitelný a přirozený.
Ještě než se naočkujete, mrkněte sem. Je to oficální zdroj SUKL (Státní ústav konntroly léčiv):
Na tomto odkaze najdete nežádoucí účinky, které potkaly ty, kteří se nechali naočkovat. Data na tomto odkazu se aktualizují každý týden. Najdete tam taky počet osob, které zemřeli po podání vakcíny. Aktuálně jich je: 69 (u nás v ČR).
Jistě chcete být zodpovědná a nastudovat si vše, co je možné. Tak se tam mrkněte. A sama sebe se zeptejte, zda opravdu potřebujete očkování. Do budoucna nepůjde o jednorázovou záležitost, budete se muset i na druhou dávku a pak také pravděpodobně na podzim na přeočkování. A následně očkování každý rok, takže množství včeliček, které obsahují hliník, zbytky antibiotik, formaldehyd a rtuť.
Očkování na chřipku je doporučené každý rok a lidé nechodí. Nemyslím si, že covid očkování bude povinné. Proto jako nepovinné, zůstane na dobrovolnosti, jestli se člověk bude chtít přeočkovat.
@jancaak: Bude to povinně nepovinné. I o COVID pasu se také před nedávnem mluvilo jako o hoaxu.
Třeba zajít na covidovou JIP ku, podívat se co to umí a porovnat s rizikem očkování?
Mmch. umřít můžeš kdykoliv třeba kvůli nehodě, takže jestli nemáš zaopatřené dědictví a je to problém tak bys to měla řešit..
Dá se řešit lékama na ředění krve (i blbej aspirin) nebo výběrem vakcíny, nejlíp se tváří Pfizer...
Víš že sraženiny umí udělat i covid? Viz docela dost případů kdy uzdravenýho pustili a exnul na infarkt/ mrtvičku/ plicní embolii. To že jakékoliv očkování je výrazně míň rizikové než covid je fakt... I ta Astra která občas sraženiny dělá - spočítej koik lidí se očkovalo a kolik mělo problém X porovnej s covidem..
A víš, že (ne)pití vody může způsobit smrt? Tzn. že budeš pít 10 litrů vody za den, protože se přeci nestává (nebo hodně málo), že by někdo na pití vody (nadměrné) zemřel? Nebo budeš žíznit několik dnů?
By the way, bavíme mě, jak "Očkovaní" nebo "Příznivci očkování" bagatelizují negativní vliv očkování na člověka a následky očkování. A když se to přece jen stane (nějaká "nepříjemnost"), tak by se to tomu člověku vlastně stalo i tak, nebo určitě měl COVID, ale nevěděl o tom, tak proto se to stalo...
@anzionka - bagatelizují negativní vliv očkování na člověka a následky očkování
Vzpomněla jsem si na tenhle článek: lidovky.cz/... - ale to se asi nehodí, že?
@jedubabicka - Ola la! Hodí se to jako prdel na hrnec!
Antiko neberu a letadlem jsem ještě neletěla. Dál se tam píše o různých brufenech a podobných srajdách, které neberu. Dlouho nesedím nikde, pravidelně cvičím a v práci si dělám pravidelné přestávky na pohyb.
Máte ještě nějakého "králíka v klobouku", kterého byste vytáhla?
Syndrom národní paniky.
Není divu, když je člověk dennodenně bombardován počtem nakažených, hospitalizovaných, zemřelých /televize, Seznam, Centrum, sousedi, kolegové, tisk atd.
Zastavilo se vyučování na školách, plno podniků zkrachovalo, státní kasa hluboce zadlužila.
Psychiatr 7 minut - dožíváme se přes 80 let. Není důležité tady být co nejdéle, ale život žít a užít si ho.
Nebýt závislý na strachu, obav z nemoci, která má smrtnost 0,2 %.
Co se vlastně podařilo těm ve vedoucích pozicích? Ač zvolení, inteligentní lidé, přesto hloupá opatření.
Odepření kyslíku malým dětem, šťourání špinavými tyčinkami v nosech, krku, dlouhodobé odepření styku s prarodiči atd..
Zatím jsou tady ta pravidla tak nastavena, že příspěvky zde může vkládat kdokoliv, aj i nezaregistrovaný.
A jestli uživatel používá různá jména, tak i to je dovolené.
Pokud jsem něco přehlédla, tak děkuji předem za upozornění.
Jste diktátor, nebo stále žijete v totalitním režimu? Že chcete svobodnému občanu přikazovat, jak se má přihlašovat, co má psát, jak má prezentovat svoje názory?
Určité názory se nesmí prezentovat? Můžete si jenom myslet, ale ne už psát, či říkat.
Proč myslíte, že jenom Vaše pravda je ta jediná? Pravda globalistů?
Proč nejste tolerantní k jiným názorům?
Nevidíte, že se v médiích neříká pravda, že se zatajuje, převrací, ruka ruku myje, upravují různé statistiky, podporuje to, co je pro někoho přínosné, podvádí, lže a krade?
Feri neznásilňoval sám. Tady se znásilňuje svoboda lidí s jinými názory.
Stále stejná pomýlená manipulativní uživatelka poradny - soudruska = senoirka = anzionka = cder.
Kde vázne její ban?
Ještě jednou - správci moc dobře vidí, kdo tuhle odpověď napsal, ale já jsem to nebyla. Klidně nějakému správci nebo moderátorovi pisněte, aby to pro vás ověřil.
Jen chci upozornit, že není jiné řešení, než ban této osoby. Případná alterega spolehlivě odhalíme. Moje analytické nadání standup4u.
Máte plnou pusu keců o banu, ale vůbec nejste schopný si zjistit, že i vy můžete zjistit moje snadno moje vámi smyšlená alterega, a správci na první dobrou jakbysmet...
Pane, vy mě bavíte.
Ale chápu, že je jednoduší tady vyřvávat, než jsi zjišťovat informace. Jak typické pro zastánce očkování.
Jak říkám pán tu jen brečí...
Ale ve skutečnosti mu tady nikdo nic nedělá. A ještě by mě chtěl dát ban, za něco, co nedělám.
Zaslouží si ban už jen za tu svou hloupost, se kterou tu beze studu vypisuje. Lidi nejsou tak hloupí, jak se anzionce může zdát.
Jen dokazuji svá tvrzení formou ad absurdum. Ale jestli Milane myslíte, že nereagovat je lepší, než reagovat, ok, zkusím to.
@kicune - Kicune, Kicune, ban byste zasloužil spíš vy.
Za lidskou blbost se tady bany nedávají, máte smůlu.
Rozumím Milane co mi chcete sdělit. Ale oponuji životní moudrostí, že když moudří lidé mlčí, hloupost a zlo získává na síle. A současná dezinformační současnost mi v tom dává za pravdu.Je třeba reagovat a za pravdu bojovat. Ale dám na vás, a přestanu na tuto osobu reagovat. Stačí mi, že ji vy osobně vedete v patrnosti. Přeji hezký den.
@kicune - "Stačí mi, že ji vy osobně vedete v patrnosti." - Tož Milan, ten tu má pod merkem úplně všecko.
Ooo pane Kicune, Misionáři za pravdu boží a bojovníku proti hoaxum...
Nechť vás vaši vaxeři uctívají až do konce svých věků. Amen!
@milancukrar - Ale rozhodně se nemýlím v tom, že Milan dokáže poznat, jestli jsem ta souška nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.