Nejste přihlášen/a.
Asi si nedržíte 5 minut po odběru přitlačenou tu náplast, jak při odběru říkají (alespoň u nás).
Řekla bych, ať si to natřete Liotonem,ten je na modřiny nejlepší. Ale je to škoda peněz. Praskla vám žilka a krev se vylila. Počkejte, až se vstřebá. Není to žádné neštěstí.
Heparoid je fajn, ale Lioton je mnohem lepší. Mám břicho, jak si píchám 4x týdně Clexan, samou bouli a modřinu a ruku pod šantem? Škoda mluvit! Lioton je fakt lepší.
Dával jsem krev v Thomayerce v Krči celý život, než jsem šel do důchodu. Modřinu jsem měl občas, ale NIKDY bolestivou. Doporučoval bych nedumat o zde uváděných babských radách amatérských "lékařů" a stavit se na transfúzním oddělení.
Jakýkoliv problém, který se nevyřeší do 2-3 dnů, případně se zhoršuje stav, je nutné konzultovat s lékaři!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.