Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odběr krve

Od: kenav odpovědí: 9 změna:
Po odběru krve mám modré celé předloktí,boule a boli to víc jak to očkování,jeto už tyden.Stalo se to někomu,mě tedy nikdy občas malá modrinka,vždy v pohodě.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

3x

Asi si nedržíte 5 minut po odběru přitlačenou tu náplast, jak při odběru říkají (alespoň u nás).

kenav
hodnocení

Držím si to vždy,modřiny tak nevadí spíš mě štve ta boule že po týdnu stále bolí ne nějak moc ale bolí.Mam jít na další odběr vůbec se mě tam nechce asi půjdu na jiný odberny misto
355

Už si přesně nepamatuji, ale kdysi se mi to už také stalo. Asi záleží na tom jaký umělec ten odběr provádí nebo jak se to kdy povede a to jestli nebo jak se drží přitlačenou tu náplast na to nemá příliš velký vliv.

hodnocení

3x

Řekla bych, ať si to natřete Liotonem,ten je na modřiny nejlepší. Ale je to škoda peněz. Praskla vám žilka a krev se vylila. Počkejte, až se vstřebá. Není to žádné neštěstí.

doplněno 25.05.21 11:15:

Heparoid je fajn, ale Lioton je mnohem lepší. Mám břicho, jak si píchám 4x týdně Clexan, samou bouli a modřinu a ruku pod šantem? Škoda mluvit! Lioton je fakt lepší.

Také se používá Heparoid

bod®
hodnocení

1x

Dával jsem krev v Thomayerce v Krči celý život, než jsem šel do důchodu. Modřinu jsem měl občas, ale NIKDY bolestivou. Doporučoval bych nedumat o zde uváděných babských radách amatérských "lékařů" a stavit se na transfúzním oddělení.

kenav
hodnocení

Po třech dnech jsem to byl ukázat sestře co mě udělala,odpověď to se nedivte když berete warfarin adala mě dvě lízátka!

Ahááá, ale to jste v otázce nezmínil, že berete Warfarin.

hodnocení

1x

Jakýkoliv problém, který se nevyřeší do 2-3 dnů, případně se zhoršuje stav, je nutné konzultovat s lékaři!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]