Dobry den, nevite nekdo jak se jich zbavit? Dcera 2.5 roku je na mela na krku..to jsme sly na seskrabavani..to uz zazit nikdy nechci..bohuzel je ma zase.. koupila jsem pripravek Molusk ale natirat ji tim ty hajzliky si moc nenecha.. nemate nekdo zkusenost co pomaha?
Pomáhá Isoprinosin, kupodivu je to antovirotikum tak zabírá na virovou infekci. Pokud nepředepíše lékař, kupte si ho v Polsku, dělá se i sirup pro děti. Po seškrabávání jsou jizvy. Molusk je roztok louhu, toho samého, co se jím čistí odpady. Výrobní cena pár haléřů, prodejní pár stovek. Nechápu, že žíravina je schválená jako léčivo, to leptání dost bolí a seškrabávání taky, léčba jak ze středověku.
Sice jak za středověku, ale nám louh pomohl. Koupili jsme InfectoDell. Sama jsem nejprve vyzkoušela na sobě - ano, trošku to zapálí, ale je to jen chvilka. Postupně jsem vše odstranili. Důležité je opravdu potřít jen tu molusku, do měsíce byly všechny pryč a další se neobjevily.
Vyzkoušeli jsme i jiné metody, ale všechny byly bolestivější jak ten louh.
Jako dítě (cca 10 let) jsem to měl taky a doktorka mi je "otrhala" (odborně to bude asi to seškrabávání), taky se mi to vrátilo, taky jsem nechtěl k doktorce, tak se nedělalo nic a ono to za čas zmizelo samo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.