Dobrý den, ztratil jsem klíče ve škole. Ráno v šatně jsem je měl, strčil jsem je do kapsy a před půl hodinou jsem zjistil že je nemám. Hledal jsem v každé učebně i venku...nic. co mám dělat? Bojím se že mi rodiče vynadají
Projít cestu zpět a koukat i na ploty a větve, dost často lidé, když něco najdou, pověsí to někam výš, ať je to "vidět". Člověk pak jde, kouká na zem, ale klíčů pověšených nelogicky na větvi si nevšimne. Zeptat se ve škole, jestli se nenašly. Rodiče asi naštvaní budou, protože to je pro ně komplikace a ztráta peněz při nutné výměně zámků, ale co už, hlavně to nezamlčujte. Nepřiznat vinu a vymýšlet si historky mě štve u syna mnohem víc, než kdyby přišel a řekl jsem blbec, zase jsem tohle ztratil, protože jsem si to zase nedal hned do tašky do kapsy na zip, jak jsi mi tisíckrát opakovala. A přitom mu pořád opakuju, že kdo udělá chybu a že každý chybuje, musí svoji chybu napravit a ne nechat tak a dělat věci napoprvé a dobře stojí méně úsilí, než je z lajdáctví dělat blbě a být nucen je opravovat.
Ahoj, určitě si z toho nic nedělej, mně už se to jednou taky stalo a dohromady to vyšlo i s výměnou zámku na nějakých 500 Kč max. Hlavně všechno zlé je pro něco dobré, teď už si budeš dávat o to větší pozor na svoje věci. Můžeš poprosit ve škole školníka, aby to vyhlásil, pokud je ta možnost. :D
anonym12345
Opravdu 500 max? Kompletně i s tzv. vložkou? Jen chci rict že máme dům a tam to budou dveře i brána ale pokud jen 500, tak to mi spadl kámen ze srdce...
Za zakladni kvaltni EVVA mas 2 az 3 litry jen to hvizdne.
zuza*
My tedy máme byt, ale opravdu nám to vyšlo před těmi 3 lety na nějakých 500.. Ale samozřejmě záleží o jaké dveře a zámek jde, mrkněte na ceník zámečnictví ve Vašem kraji.
To se prostě stane aspoň jednou za život snad každému. i dospělému, že ztratí důležité klíče Někdo je asi našel a ze zlomyslnosti je nikam neodevzdal, jinak by se našly. Rodiče tě asi nepochválí, ale zámek se prostě vymění a musí se vyměnit pro vaši jistotu i bezpečí.
Nic si z toho nedělej! Určitě se zítra najdou. Rodiče se možná trochu zlobit budou, ale tak to snad v takové situaci každý... Tohle se mi stalo několikrát, vždycky se našly, takže žádný strach
anonym12345
No jo... Ale bojím se spíš že mi někde vypadly a někdo je vzal...
Jaká je pravděpodobnost, že když zrovna někomu padají klíče z kapsy, tak že ho vidí někdo, kdo by ho chtěl v tu ránu sledovat a zjistit tak, kde dotyčný bydlí?
jirkazxc
Rekl bych, že jen přidělat kliče je šetření na nepravém místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.