Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně otočila o x stupňů

Od: shimaco* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

Minulý rok kolem června jsem se začal stýkat s jednou strašně moc hodnou vesnickou holčinou. Měla 8 letý vztah od 14, s klukem který ji níčil a podváděl. Rozešli se spolu asi 6x a až po 8 letech si uvědomila že to dál nepůjde. Takže se s nim v dubnu rozešla a ke konci června jsme začali chodit ven spolu. Bylo to krásné poznávání. Nejprve jsme chodili jen na procházky obden a loučení bylo vždy na půl hodiny objimání. Potom to přešlo k první puse a v říjnu jsme si řekli že spolu začneme chodit. Oboum nám je 23. Celý ten vztah byl moc krásný. Pořád jsme jezdili na výlety, měli jsme i své zájmy ale díky covidu jsme začali mít stejné směny v práci. Nepracovali jsme spolu ale jak jsme nikam nemohli, byli jsme doma a pak jsme jeli spolu stejným autem do práce a po práci zase domů. Vše jsme ale zvládali a bylo to i tak úžasný. Ale přítelkyně musela vysadit v březnu tohoto roku antikoncepci a začalo to jít poměrně z kopce. Najednou už si nechtěla tolik psát, nechtěla si dávat tak často pusu, začalo ji vadit že ji dokážu 2x denně říct miluji tě a tak nějak díky své hodne povaze a tomu ze jsem chtěl aby měla hodneho kluka jsem asi moc často rikal ty krasne věci. Před 14 dny než se se mnou rozešla začala být čím dál víc chladná a já udělal hloupost. Začal jsem si psat se dvěmi jejími kamarádkami co se s ní děje a ptal se jich co mám dělat abych tomu pomohl ale ony ji to všechno řekli. Před týdnem se se mnou po tom všem krásném rozešla že už takhle dál nemůže, že nebylo hezké abych si o ní psal s kamarádkami a vím že to hezké nebylo. Že prý díky tomu přemýšlí že chce být sama a že si chce ještě užít to svoje. Respektuji že si vlastně za celý život nemohla nic poradne užit ale já jí nic nezakazoval. Stačilo říct pojedu na zábavu s holkama a já bych s klidem řekl ať jde. Rozchod byl ve stylu že ona začala brecet když jsem si balil věci a začala mě objimat a líbat a ze mě miluje a že si na mě počká se společnou knizkou. Ze si nechá naše spolecne fotky a taky ze do teď na sociálních sítích i doma na zdi nechala. Jen nerozumím tomu že se hned po rozchodu dokáže bavit a sdílet fotky jak je šťastná a usmevava a být vlastně tak chladná po tom všem jak krásný vztah jsme spolu měli. Jak kdyby dokázala během týdne zahodit ten krásný rok vztahu co jsme měli. Nejsem na ní nastvany ale proč se se mnou loučí že se třeba za měsíc dáme zase dohromady a teď po týdnu mi píše osoba ji blízká že se ji ptala jestli se k sobě vrátíme v brzké době po odpočinutí a ona jen prý chladné odpověděla: Kdo ví, možná za půl roku nebo vůbec. Nejsem žádný neduch co je na ní závislý, mám práci, své zájmy, posilovnu, kamarády ale jen neumím pochopit jak tak hodná holka dokáže už 2 dny po rozchodu z krásného vztahu dělat jak kdyby žádný krásný vztah nebyl. Řekl jsem ji že nikoho nechci teď a že si na ní klidně počkám a ona že prý také ne, že chce být sama a že se třeba naše cesty zase setkají. Mám ji teď úplně nechat? Nereagovat na fotky které přidává, nepsat a doufat že se v ni bouři hormony a ze ji třeba dojde že se unahlila? Mám u ní jeste nějaké hadry a zatím mi o nich nenapsala ani půl slova. Ale vím že jsem si defakto odpověděl sám. Že neví co chce, že si asi uvědomila že od 14 byla do teď zadaná a potřebuje zjistit jaký to je si dělat co chce. Respektuji to a nemám v plánu jí denně psat jestli si to rozmysli když sama nenapíše. Odešel jsem se slovy, kdyby jsi si to rozmyslela, ozvi se. Vždy tu budu pro Tebe ať se děje cokoliv. Pak jsme se znovu polibili, objali a od te doby už je jen chladná.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Prostě na ní zapomeň a sbal ty její kámošky si mladej tak proč se trapit pro ňákou babu co to nemá v hlavě srovnaný
Užívej si života dokud to de

jbvgf
hodnocení

3x
Už zase? Měla dost toho, jak jste na ní visel a stalkoval ji. Je to rozchod! Už s vámi nechce být. Je bez vás šťastnější, může konečně volně dýchat. Měl byste se nad sebou zamyslet! Nad svým chováním, kterým ostatní dusite.

hodnocení

1x

"Že neví co chce, že si asi uvědomila že od 14 byla do teď zadaná..."

Naopak, zřejmě právě přišla na to, co chce, a že vy to určitě nejste. Berte to jako fakt a smiřte se s tím. Stejně s tím nic nenaděláte.

neví co chce ale ví co nechce

hodnocení

0x

Nějak se v tom příběhu ztrácím. Nechápu proč jste si psali, když jste spolu bydleli *co*. A Vy sám o sobě říkáte, že máte "hodnou povahu" a že jste teda chtěl, aby ona měla hodného kluka. A co když ona už hodného kluka měla plné zuby? A proč jste si teda psal s jejími kamarádkami, a jich se vyptával co s ní je, když jste spolu byli doma a mohl jste se zeptat přímo jí? Já bych Vám doporučila, abyste si to celé po sobě ještě jednou přečetl a opravil ten elaborát tak, aby to bylo logické.

hodnocení

0x

Zdravím. Když Vás nechce, tak si najděte jinou a toto v sobě uzavřete. Nemá smysl ztrácet čas s někým kdo o Vás nestojí! A prosím nezakládejte zde stejné dotazy opakovaně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]